Το «ευχαριστώ» του Στάθη Καραταράκη

Ποδόσφαιρο
Το «ευχαριστώ» του Στάθη Καραταράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινεί ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης

Ο Στάθης Καραταράκης έδωσε μια μεγάλη μάχη μετά από σοβαρό τροχαίο και βγήκε νικητής.

Έξι μήνες μετά από αυτή την περιπέτεια βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης και με μια συγκινητική ανάρτηση, θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» για την αγάπη και την στήριξη που είχε.

Αναλυτικά: «Έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από τη μέρα του ατυχήματος και τώρα βρίσκομαι σε θέση να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε, προσευχήθηκε για μένα και ήταν δίπλα μου.

Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο και η ευγνωμοσύνη μου για όλα είναι τεράστια. Θα ήθελα συγκεκριμένα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ, τους συμπαίκτες μου, την διοίκηση του ΡΩΜΑΝΟΥ, την διοίκηση και ομάδα του ΑΛΜΥΡΟΥ, την ΕΠΣΗ Ηρακλείου, τον ΠΟΑ, τους παλαιμαχους του ΟΦΗ και του ΠΟΑ, την ομάδα του τοπικού συνδέσμου προπονητών και των εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου για την οικονομική στήριξη και γενικότερα όλους όσους συμμετείχαν τυπικά και άτυπα στην οργάνωση των αγώνων και της συγκέντρωσης χρημάτων για την αποκατάσταση μου.

Τέλος θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ πάνω από όλα Υγεία και δύναμη να αντιμετωπίζουμε όλες τις δυσκολίες που θα έρθουν στην ζωή μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News