Τροχαίο στην Αγία Πελαγία: Η Δαμάστα πενθεί για την αδικοχαμένη Κάλλια...

Ποδόσφαιρο
Τροχαίο στην Αγία Πελαγία: Η Δαμάστα πενθεί για την αδικοχαμένη Κάλλια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρεται και στον πατέρα της που είναι και υποστηρικτής του σωματείου...

Η Δαμάστα πενθεί για την απώλεια της Κάλλιας Λάμα που έχασε την ζωή της σε τροχαίο ανήμερα της Παναγίας.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Συγκλονισμένη είναι η ομάδα της Δαμάστας από το τραγικό δυστύχημα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου που στέρησε τη ζωή στην Κάλλια Λάμα. Ο πατέρας της εκλιπούσης και γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου είναι ένας από τους χορηγούς και υποστηρικτές της Δαμάστας, έχοντας οικογενειακές σχέσεις με μέλη της διοίκησης.

Ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης, η διοίκηση και όλη η ομάδα της Δαμάστας εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Λάμα για τον χαμό της αγαπημένης τους Κάλλιας. Εύχονται ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και δύναμη να αντέξουν την απώλειά της και να τιμούν πάντα την μνήμη της.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης θα δώσει το παρών σήμερα (σ.σ. χτες) στην εξόδιο ακολουθία.

Καλό ταξίδι Κάλλια…»

Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου οδηγού της μηχανής

Ο 34χρονος δικυκλιστής ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Βενιζελείου είναι πολυτραυματίας, χθες υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου, «θα υποβληθεί ξανά σε νέο χειρουργείο, αφού σταθερμοποιηθεί».

Η κατάσταση της υγείας του 61χρονου άνδρα ωστόσο, οδηγού του οχήματος, το οποίο συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο 34χρονος, είναι καλύτερη. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες και διερχόμενοι οδηγοί δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει μόλις συμβεί, την εικόνα της μηχανής μεγάλου κυβισμού καρφωμένης μέσα στο αυτοκίνητο να τους αφήνει άναυδους.

Ο απολογισμός της σφοδρότατης σύγκρουσης είναι τραγικός, με μία νέα γυναίκα νεκρή, την 32χρονη Κάλλια, και δύο τραυματίες. Το φρικτό τροχαίο συνέβη στις 11 περίπου το πρωί, όταν ο 61χρονος οδηγούς του αυτοκινήτου με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το αντίθετο ρεύμα για να μπει σε πρατήριο καυσίμων λίγο πριν τη διασταύρωση της Αγίας Πελαγίας.

Ο 30χρονος μοτοσικλετιστής δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα η μηχανή να εμβολίσει στην κυριολεξία το ΙΧ από την πλευρά του συνοδηγού. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα και η ορμή της σύγκρουσης ώστε το αυτοκίνητο ανατράπηκε με τη μηχανή «καρφωμένη» στην καμπίνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News