Ανατροπή με Γιακουμάκη, όλα δείχνουν πως γίνεται παίκτης του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Ανατροπή με Γιακουμάκη, όλα δείχνουν πως γίνεται παίκτης του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ταξίδι του Μπούση στην Αθήνα έφερε καρπούς...

Όπως όλα δείχνουν ένα από τα δύο καλοκαιρινά μεταγραφικά σίριαλ για τον ΟΦΗ πήρε αίσιο τέλος, την ώρα που έδειχνε...χαμένο!

Το ταξίδι του Μιχάλη Μπούση και η παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν έγιναν τυχαία. Και μπορεί ο Καρντόσο να δήλωσε τον "Γιακούμ" στην ευρωπαϊκή του λίστα ωστόσο ο ποδοσφαιριστής που τα έχει βρει με τον ΟΦΗ πληροφορήθηκε και τη συμφωνία ΑΕΚ-ΟΦΗ για την κάθοδο του στην Κρήτη. 

O Γιακουμάκης είχε αποκτηθεί δανεικός την περασμένη σεζόν και είχε μπει ένα όρος σύμφωνα με τον οποίο ο ΟΦΗ είχε για φέτος οψιόν αγοράς, αλλά σε ενδεχόμενη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αυτή η πρόταση θα είχε προτεραιότητα,

Η Ένωση δέχτηκε αρκετές προσφορές, αλλά καμία δεν την άφησε ικανοποιημένη.  Ο ΟΦΗ πίεσε τις τελευταίες ημέρες και με την παρουσία Μπούση στην Αθήνα και έγινε μια διαφορετική πρόταση στους «κιτρινόμαυρους».

Να δοθεί στον ΟΦΗ και φέτος δανεικός ο Γιακουμάκης, ωστόσο  το επόμενο καλοκαίρι, αντί για οψιόν, να πάρει ο ΟΦΗ ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, σε περίπτωση που φτάσει στην ΑΕΚ πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη.

Μια πρόταση που άρεσε στην ΑΕΚ με συνέπεια τις επόμενες μέρες να αναμένεται ο νέος δανεισμός του ποδοσφαιριστή στον ΟΦΗ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News