"Καμπανάκι" παρά την πρόκριση για την ΑΕΚ, 1-1 με Κραϊόβα

Ποδόσφαιρο
"Καμπανάκι" παρά την πρόκριση για την ΑΕΚ, 1-1 με Κραϊόβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ κακή εμφάνιση για την Ένωση στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ...

Kαμπανάκι-παρόλο που σφράγισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League- χτυπησε ΑΕΚ.

Κάτι παραπάνω από αγνώριστη και γεμάτη ανασφάλειες, η «Ένωση» πρέπει να νιώθει τυχερή για το 1-1 με την Κραϊόβα στο άδειο ΟΑΚΑ.

Η τιμωρία σιγουρα επηρέασε την Ένωση αλλά δεν είναι και δικαιολογία ενώ μπροστά της τωρα έχει τη δυσκολη τουρκικη Τραμπζονοσπόρ...

Το γκολ του εξαιρετικού Μάνταλου (ο οποίος ήταν ο μόνος που διασώθηκε μαζί με τον Βράνιες) γλίτωσε την «Ένωση» ακόμα και από τον αποκλεισμό, αφού οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν με τον Ιβάνοφ (63’) και έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες για να σκοράρουν περισσότερες φορές. 

Κακό κοουτσάρισμα από τον Καρντόσο, που δεν μπόρεσε να αλλάξει τη «φουρτούνα» του δευτέρου ημιχρόνου και χρεώνεται την αδιανόητη επιμονή της ομάδας του στα ίδια λάθη

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Μπάρκας, Λόπες, Σβάρνας, Βράνιες, Παουλίνιο, Σιμόες (83' Γαλανόπουλος), Κρίστιτσιτς (58' Σιμάο), Λιβάια (58' Βέρντε), Ζεράλντες, Μάνταλος, Ολιβέιρα.

Κραϊόβα (Κορνέλιου Παπούρα): Πιλιατσέλι, Μάρτιτς, Ακά, Κέλιτς, Μπάνκου, Ιβάνοφ (80' Κονσταντίν), Ματέιου, Τσικαλντάου, Μπάρμπουτς, Ρομάν (64' Φόρτες), Μιχάιλα (55' Βαταζέλου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News