Στο Άμστερνταμ για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Στο Άμστερνταμ για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή μετά το 2-2 με τον Άγιαξ στην Τούμπα...

Μια τεράστια πρόκληση έχει μπροστά του απόψε (21:30, Cosmote Sport 1) ο ΠΑΟΚ, που φιλοξενείται από τον Άγιαξ στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας.

Οι Θεσσαλονικείς για να προκριθούν στα πλέι-οφ του Champions League θα πρέπει να κάνουν μια μεγάλη υπέρβαση και φυσικά η αποστολή τους δεν είναι εύκολη.

Ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν το 100% και να είναι προσηλωμένοι στον στόχο, ώστε να εκμεταλλευτούν κάθε καλή τους στιγμή στο παιχνίδι.

Μάλιστα, τόνισε ότι ζητά θάρρος και δεν έκρυψε στις δηλώσεις του ότι ετοιμάζει κάποιες... εκπλήξεις στην ολλανδική ομάδα.

«Είναι λογικό και το αισθάνομαι κι εγώ, ότι κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι. Για εμάς ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Η οπτική παραμένει η ίδια και πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλύτερη οργάνωση και καλύτερες ιδέες σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Οι παίκτες μου έχουν γράψει ιστορία ήδη με τον ΠΑΟΚ. Είναι όμως διψασμένοι για ακόμα περισσότερα πράγματα. Η πρόκριση επί του Άγιαξ είναι το πρώτο από αυτά», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να το πιστέψουμε στο μυαλό μας και αυτό οι ποδοσφαιριστές μου το έχουν. Πρέπει να δείξουμε με θάρρος ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πλάνο που έχουμε επιλέξει και η οποία πιστεύουμε ότι είναι αυτή που θα φέρει την πρόκριση. Το μεγαλύτερο κίνητρο έρχεται μέσα από εμάς. Αν το κάνουν αυτό, θα είναι πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουν αυτόν τον αντίπαλο. Αύριο μας δίνεται μια ευκαιρία να γράψουμε ακόμη μια σελίδα στην ιστορία του συλλόγου».

Ο “δικέφαλος του Βορρά” αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές στην 11άδα, συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι. Ο Ελ Καντουρί είναι ετοιμοπόλεμος, όπως έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ ο Φερέιρα δοκίμασε αρκετά σχήματα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης και Στοχ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News