default-image

Να "τελειώσει τη δουλειά" με Μπασακσεχίρ θέλει απόψε ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Να "τελειώσει τη δουλειά" με Μπασακσεχίρ θέλει απόψε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει μεγάλο προβάδισμα μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Κωνσταντινούπολη...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:30, Novasports 2) τη Μπασακσεχίρ, στη ρεβάνς της νίκης με 0-1 στην Κωνσταντινούπολη.

Οι Πειραιώτες θέλουν να… καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όπου θα περιμένει μια εκ των Πόρτο ή Κράσνονταρ (οι Πορτογάλοι είχαν επικρατήσει 0-1 στη Ρωσία).

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει προσοχή και συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του, που θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, αφού το «Γ.Καραϊσκάκης» αναμένεται να γεμίσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του για το αποψινό ματς: «Αν έχουμε μια έξτρα δύναμη, αυτή είναι η παρουσία του κόσμου μας. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Γι’ αυτό προετοιμάσαμε το παιχνίδι αυτό, όπως προετοιμάζουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να μην δώσουμε στον αντίπαλό μας την ευκολία, σκεπτόμενοι ότι είμαστε εμείς το φαβορί. Περιμένουμε μία δυνατή Μπασακσεχίρ. Είναι έμπειροι παίκτες και ξέρουν από δυνατές έδρες. Δεν έχουν χάσει κάτι ακόμη. Περιμένουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά περιμένουμε να είμαστε και εμείς πιο δυνατοί. Όλοι είδαμε την Μπασάκ όταν έπαιξε με την ΑΕΚ. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ακόμη και με τραυματισμούς ή αποβολές, δεν ξέρουμε πως θα αντικαταστήσουν αυτές τις απουσίες και, ως δυνατή ομάδα, παραμένει πάντα επικίνδυνη».

Ο Ποντένσε προπονήθηκε χθες και είναι κανονικά στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Κούτρης, Καμαρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News