«Λευκή» ισοπαλία στο Εργοτέλης-Δαμάστα, νίκη 4-0 κόντρα στον Αλμυρό

Ποδόσφαιρο
«Λευκή» ισοπαλία στο Εργοτέλης-Δαμάστα, νίκη 4-0 κόντρα στον Αλμυρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο φιλικά παιχνίδια στο Παγκρήτιο Στάδιο

Φουλ δράση σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου ο Εργοτέλης έδωσε δύο φιλικά 60λεπτης διάρκειας κόντρα σε Δαμάστα και Αλμυρό.

Φυσικά ήταν δύο πολύ δυνατά «τεστ» για τις δύο ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ, με τον Εργοτέλη να επικρατεί 4-0 του Αλμυρού, ενώ η Δαμάστα έφυγε… αλώβητη με το τελικό 0-0.

Χρονικά προηγήθηκε η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Γαζίου, όπου οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου είχαν ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Κουατένγκ έδωσε… έτοιμο γκολ στον Μπαράτα που σκόραρε για το 1-0, ενώ στο 22’ ο Καρντίνα σημείωσε το 2-0 μετά από ωραία συνεργασία με τον Έφορντ. Τη… σκυτάλη πήρε ο Αμερικανός που στο 27’ πέτυχε το 3-0 γκολ, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο δεύτερο 30λεπτο, με το τέρμα του Προβυδάκη στο 51’ έπειτα από νέα ασίστ του Κουατένγκ.

Ο Αλμυρός είχε καλές στιγμές με Κοιλιάρα, Ζαφείρη και Αγαπάκη, όμως ο Καλογεράκης εξουδετέρωσε τις προσπάθειες τους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (42’ Τζελέπης), Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Ντομινίκ, Πέϊος (45’ Θεοδωράκης), Μπρους, Καντίνα, Γροντής, Έφορντ, Μπαράτα, Κουατένγκ.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Δημήτρης Βολονάκης): Γεωργίου, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Μονιάκης, Γιαλούσης, Μεντουδάκης, Αγαπάκης, Κοιλιάρας, Σκουτέλης, Απλαδάς, Ζαφείρης.

Στο δεύτερο φιλικό, η Δαμάστα στάθηκε πολύ καλά και δεν επέτρεψε στον Εργοτέλη να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της.

Παρότι το ματς είχε καλό ρυθμό, οι ποδοσφαιριστές δεν έφτασαν με ευκολία σε θέση βολής.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο δεύτερο 30λεπτο, όταν ο Μπουρσέλης αστόχησε σε πέναλτι σουτάροντας άουτ και στη δεύτερη περίπτωση με κεφαλιά του Μπάτζιου που σταμάτησε στο δοκάρι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Τζελέπης (20’ Κατσιμήτρος), Βουτσάς, Μπότε, Οικονόμου, Μπάτζιος, Κατσούρι, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Σταθόπουλος, Αζίζι.

ΔΑΜΑΣΤΑ (Μανόλης Σουτζής): Δημαράκης (30’ Κορνηλάκης), Μπιμπίρης (30’ Καστελιανάκης), Παπαδομιχελάκης, Μαρκάκης (30’ Τζουβάρας), Αποστολάκης (30’ Βερούσι), Κεφαλούκος (49’ Χαιρέτης), Χαρίτος (46’ Πεταλάκης), Μυλωνάς (30’ Ντίνος), Καουκάκης (40’ Γεωργαλάς), Ρουμπάκης (50’ Μουλακάκης), Τριανταφύλλου (30’ Αριστεινίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News