Δοκιμάζεται στην Αταλάντα ο Μιχάλης Τσαμπουράκης

Ποδόσφαιρο
Δοκιμάζεται στην Αταλάντα ο Μιχάλης Τσαμπουράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δέχτηκε επίσημη πρόσκληση από ένα εκ των κορυφαίων ιταλικών clubs και βρίσκεται ήδη στο Μπέργκαμο

Μια σπουδαία προοπτική ανοίγεται στην ποδοσφαιρική καριέρα του Μιχάλη Τσαμπουράκη καθώς τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ιταλία!

Ο 16χρονος Ηρακλειώτης επιθετικός δέχτηκε επίσημη πρόσκληση από την Αταλάντα και έχει πάει στο προπονητικό κέντρο του Μπέργκαμο, συμμετέχοντας σε δοκιμαστικές προπονήσεις της Youth Team.

Η Αταλάντα αποτελεί ένα από τα κορυφαία ιταλικά clubs, σε επίπεδο πρώτης ομάδας θα παίξει του χρόνου στους ομίλους του Champions League, ωστόσο γίνεται τρομερή δουλειά σε επίπεδο υποδομών και δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια σαρώνει τους τίτλους στην Ιταλία. Μάλιστα είναι η περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας στην Primavera (αντίστοιχο πρωτάθλημα Κ19 Super League).

O Μιχάλης Τσαμπουράκης αποτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια βασικό στέλεχος των ομάδων υποδομής του ΟΦΗ (Κ14, Κ15, ΟΦΗ ’94, Κ17) αλλά και των Μικτών Παίδων και Νέων της ΕΠΣΗ. Αυτό το καλοκαίρι ήταν από τα παιδιά που δεν παρέμειναν στην Κ17 όμως δεν απογοητεύτηκε, συνέχισε να δουλεύει σκληρά και να κυνηγά το ποδοσφαιρικό του όνειρο.

Σε συνεργασία με την πρότυπη εταιρία αντιπροσώπευσης/διαμεσολάβησης «Rosko Company» των Βασίλη Ρόβα και Γιάννη Σκοπελίτη, έγιναν επαφές με ιταλικές ομάδες και ήρθε η επίσημη πρόσκληση από την Αταλάντα για να τον δουν στις προπονήσεις τους στο Μπέργκαμο.'

Το ταξίδι έγινε άμεσα και αυτές τις μέρες ο Μιχάλης Τσαμπουράκης βρίσκεται στην Ιταλία, σε ένα από τα κορυφαία προπονητικά κέντρα της Ευρώπης. Οι εντυπώσεις που αφήνει στις προπονήσεις με την Αταλάντα είναι εξαιρετικές και σύντομα το τεχνικό επιτελείο θα πάρει την απόφασή του, με τον ίδιο να δείχνει αποφασισμένος και έτοιμος να ανταποκριθεί σε οτιδήποτε του ζητηθεί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News