Η ΚΕΔ καρατόμησε τον Γιανναδάκη λόγω Τζώρτζογλου!

Ποδόσφαιρο
Η ΚΕΔ καρατόμησε τον Γιανναδάκη λόγω Τζώρτζογλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια δικαίωση Τζώρτζογλου και ΕΠΣΗ καθώς μετά την καταγγελία του «φαγώθηκε» από παρατηρητής ο Μανώλης Γιανναδάκης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την πρόσφατη καταγγελία του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου για το σκάνδαλο με την υποτιθέμενη μεταγραφή του διαιτητή Ρωμανού Κυριακίδη στην ΕΠΣ Λασιθίου.

Όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες http://sfyrigmata.blogspot.com και diaititis.gr με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ και του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή Βίτορ Περέιρα, λόγω της καταγγελίας Τζώρτζογλου, τέθηκαν εκτός πινάκων παρατηρητών ο Μανώλης Γιανναδάκης από αυτόν της Superleague και ο Μανώλης Παπαδάκης από αυτόν της Football League. Ο πρώτος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Λασιθίου και ο δεύτερος μέλος της.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, αποκάλυψε το σκάνδαλο που έγινε από τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Λασιθίου Μανόλη Γιανναδάκη.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τζώρτζογλου ανέφερε ότι ο διαιτητής της ΕΠΣ Ηρακλείου Ρωμανός Κυριακίδης πήρε παράτυπα μεταγραφή στην ΕΠΣ Λασιθίου δίχως καμία ενημέρωση και συναίνεση από πλευράς ΕΠΣΗ και όχι μόνο αυτό αλλά προτάθηκε να συμμετάσχει στα σεμινάρια της ΚΕΔ ως υποψήφιος διαιτητής Γ’ Εθνικής.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ πήρε άμεσα θέση μετά την καταγγελία για το σκάνδαλο και αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα, αποφάσισε την καρατόμηση από τους πίνακες διαιτητών των Γιανναδάκη-Παπαδάκη, οι οποίοι ως Επιτροπή Διαιτησίας Λασιθίου λειτούργησαν κατά παράβαση των κανονισμών.

Αυτό σίγουρα χαρακτηρίζεται ως μια τεράστια νίκη και δικαίωση του Νίκου Τζώρτζογλου αλλά και της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΣ Ηρακλείου και ο Νίκος Τζώρτζογλου δεν σταματούν εδώ, αφού ήδη έχουν ενημερώσει τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ ετοιμάζουν επιστολή σε όλους τους εγχώριους αλλά και διεθνείς φορείς της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου, ενώ θα ζητήσουν ακρόαση από τους ξένους επιτετραμμένους της FIFA και της UEFA κ. Φούσεκ και κ. Χούμπελ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News