Οριστικό και επίσημο το "αντίο" Πέρσον στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Οριστικό και επίσημο το "αντίο" Πέρσον στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει στη Σουηδία...

Οριστικό το "αντίο" Πέρσον στον ΟΦΗ και έγινε επίσημο σήμερα από την ΠΑΕ...

Η σημερινή ανακοίνωση της αναφέρει "Την τελευταία του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε το πρωί της Κυριακής (4/8) ο Έρικ Πέρσον. Ο Σουηδός επιθετικός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, καθώς θα αναχωρήσει για την πατρίδα του προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του σε ομάδα της Σουηδίας."

Λίγο μετά την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ, ο Έρικ Πέρσον μίλησε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se της πατρίδας του.

Επεσήμανε πως όλα έγιναν γρήγορα και πρόσθεσε ότι έμαθε πολλά κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους «ασπρόμαυρους».

«Συμφωνήσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας. Ήταν μια γρήγορη διαδικασία. Μόλις επιστρέψαμε από το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας και είμαι έτοιμος για την επόμενη ομάδα μου», δήλωσε αρχικά.

Αναφορικά με το «διαζύγιο», επεσήμανε: «Ήρθα τον περασμένο χειμώνα και δυσκολεύτηκα να μπω στην ομάδα. Είχαμε μερικούς διαφορετικούς προπονητές και ήταν δύσκολο να τα συνδυάσω όλα αυτά.

Ανάμεσα, βέβαια, σε μένα και στον ΟΦΗ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι τελειώνει έτσι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Πέρσον, βέβαια, θεωρεί χρήσιμο για την καριέρα του το πέρασμα του από τον Όμιλο και τονίζει σχετικά: «Έχω μάθει πολλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και έχω αισθανθεί, αν και δεν έχω παίξει τόσο πολύ, ότι έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Και πραγματικά έπρεπε να δοκιμάσω την ψυχή μου. Έτσι από αυτή την άποψη ήταν εξαιρετικό για μένα».

Όσον αφορά στο μέλλον του, υποστήριξε: «Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι πρέπει να παίξω ξανά και να δείξω ότι είμαι διαφορετικός παίκτης σε σχέση με τότε που έφυγα από τη Σουηδία. Θέλω πρώτα να παίξω και στη συνέχεια να το κάνω καλά».

Για τις προτάσεις που έχει, ο Πέρσον ανέφερε: «Ο μάνατζερ μου και εγώ είχαμε όλες τις πόρτες ανοιχτές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οπότε ίσως συμβεί κάτι. Έπρεπε πρώτα να λύσουμε το συμβόλαιο και έπειτα να το δούμε. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι μ’ αυτή την απόφαση.

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν κάποιες προτάσεις, όμως πρώτα θα έρθω στην Σουηδία και μετά θ’ αποφασίσω».

Στα αγωνιστικά ο Ρικάρντο Βαζ ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ισμαήλ Σάσι, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωσης κορμού και άνω μέρους του σώματος, ασκήσεις με πάσες και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (5/8), στις 08:00 το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News