Φιλική νίκη με Αζίζι για Εργοτέλη, 4-1 τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη με Αζίζι για Εργοτέλη, 4-1 τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το πρώτο φετινό φιλικό των δύο ομάδων στο Παγκρήτιο

Στο πρώτο φετινό φιλικό για Εργοτέλη και Ηρόδοτο, οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 4-1 στο Παγκρήτιο Στάδιο, παρουσία πολλών φίλων των δύο ομάδων στην κερκίδα. Πρωταγωνιστής για τον Εργοτέλη ήταν ο Νεκτάριος Αζίζι, σημειώνοντας χατ-τρικ ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τα τέσσερα γκολ των νικητών μπήκαν στο τελευταίο 15λεπτο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 15’ με τον Μανουσάκη και στο 25’ με τον Μπρους, όμως στο 28’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουσίδη.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης πίεσε για την ισοφάριση και είχε σημαντικές στιγμές με τον Αζίζι (50’) και τον Σταθόπουλο (73’). Μέσα σε τρία λεπτά, βέβαια, έφερε τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι.

Στο 75’ ο Σταθόπουλος με εύστοχο πλασέ ισοφάρισε και στο 77’ ο Αζίζι με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους νικητές. Στο 85’ ο Αζίζι σκόραρε και πάλι και πέτυχε το 3-1, ενώ στην εκπνοή ο νεαρός επιθετικός έφτασε στο χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Εργοτέλης (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Βουτσάς, Bote, Dominik, Μπάτζιος, Bruce, Cantina, Μπουτσάκης, Efford, Barata, Μανουσάκης. Έπαιξαν και οι: Καλογεράκης, Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Οικονόμου, Θεοδωράκης, Κατσούρι, Γροντής, Δασκαλάκης, Kwateng, Σταθόπουλος, Αζίζι, Αλεξάκης

Ηρόδοτος: (Νίκος Σουργιάς): Παναγιώτου, Ντέλια, Ανιτσάκης, Κανδυλάκης, Παπουτσιδάκης, Κασαπάκης, Κίσσας, Κουσίδης, Καρυωράκης, Γκίνης, Γαρεφαλάκης. Έπαιξαν και οι: Μήτρου, Μπαλάφας, Μουντράκης, Παναγιωτάκης, Σεραφειμίδης, Ζυγκερίδης, Κουτσογιαννάκης, Ζωνάκης, Αρχοντάκης, Ρουσάκης Καλαμιώτης, Ντέτσικας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News