Επιτυχημένο το φετινό πρόγραμμα της Personal Soccer Training

Ποδόσφαιρο
Επιτυχημένο το φετινό πρόγραμμα της Personal Soccer Training

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση σε όλα τα βασικά στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το καλοκαιρινό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης ποδοσφαιριστών της Personal Soccer Training.

Οι προπονητές του προγράμματος κ.κ Επιτροπάκης Μιχάλης, Πλεσίτης Βασίλης, Τιτομιχελάκης Λεωνίδας, Σουργιάς Νίκος, Αποστολάκης Γιώργος, Πλουσής Αλκιβιάδης και Μακράκης Νίκος, ευχαριστούν τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τους εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση του ποδοσφαιριστή σε όλα τα βασικά στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου: τεχνική, ατομική τακτική, ενδυνάμωση, νευρομυική συναρμογή. Η ατομική προπόνηση είναι απαραίτητη για κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να βελτιωθεί σε όποιο επίπεδο και αν αγωνίζεται.

Η Personal Soccer Training, βασιζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία των μελών της στο χώρο των υποδομών του ποδοσφαίρου, δημιουργεί τη δική της μέθοδο διδασκαλίας- εκπαίδευσης- προπόνησης για την πολύπλευρη ανάπτυξη του ποδοσφαιριστή. Ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί τη χειμερινή περίοδο για μια φορά την εβδομάδα, με ημερομηνία έναρξης τη Δεύτερα 16-9-2019.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News