Ο Ατρόμητος... αγχώθηκε αλλά πέρασε (3-2) το εμπόδιο της Ντουνάισκα

Ποδόσφαιρο
Ο Ατρόμητος... αγχώθηκε αλλά πέρασε (3-2) το εμπόδιο της Ντουνάισκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2 αλλά τελικά έφτασε στο 3-2../

Ο Ατρόμητος πήγε να καθαρίσει από νωρίς την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, στην πορεία αγχώθηκε αλλά τελικά τα κατάφερε. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 3-2 της Ντουνάισκα Στρέντα και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θ’ αντιμετωπίσουν την Λέγκια. Οι Κατράνης στο 22’ και Μανούσος με πέναλτι στο 28’ έκαναν το 2-0, σε μια πρόκριση που έμοιαζε άνετη. Ειδικά αν ο Ατρόμητος ήταν πιο προσεκτικός στα τελειώματα του στο πρώτο μέρος και έφτανε και σε ένα 3ο γκολ.

Ωστόσο η καθίζηση για 25 λεπτά στην επανάληψη από τους Περιστεριώτες και τα πολλά λάθη, έκαναν μια βέβαιη πρόκριση θρίλερ. Οι Σλοβάκοι αναθάρρησαν και τα γκολ των Ραμίρεζ στο 54’ (από λάθος του Γούτα) και Καλμάρ με πέναλτι στο 72’ (το έκανε ο Καχίλα στον Μπλάκμαν) έφεραν το ματς στην ισορροπία (2-2).

Μια κεφαλιά του Σπύρου Ρισβάνη στο 77’ μετά από μία ακόμα ασίστ του Ούμπιδες, λύτρωσαν τους Περιστεριώτες που έχουν δρόμο πάντως για να είναι στην κατάλληλη κατάσταση για να αντιμετωπίσουν την πιο ισχυρή από τους Σλοβάκους, Λέγκια, και πάνω απ’ όλα να μειώσουν τα λάθη στην άμυνα τους.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου):  Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Ούμπιδες (88' Νάτσος), Ενσικουλού (, Μανούσος, Βέλλιος (60’ Καχίλα)

Ντουνάισκα Στρέντα (Χιμπάλα):  Γέντλιτσκα, Όραβετς (62’ Βεσελόβσκι), Κρούζλιακ, Βίντα, Μπλάκμαν, Κόστρνα, Κάλμαρ, Ρόναν, Τσμέλικ (46’ Κρίστοφερ Βίντα), Ταϊβό, Ραμίρεζ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News