Με πολύ κόσμο το πρώτο φιλικό της χρονιάς Αλμυρός-Κ19 ΟΦΗ 2-1

Ποδόσφαιρο
Με πολύ κόσμο το πρώτο φιλικό της χρονιάς Αλμυρός-Κ19 ΟΦΗ 2-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν Δημήτρης Βολονάκης και Μανόλης Πατεμτζής

Μαγνήτισε τα βλέμματα το πρώτο φιλικό της χρονιάς στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο προσελκύοντας πολύ κόσμο στο Γάζι, με τον Αλμυρό να φιλοξενεί την Κ19 του ΟΦΗ και να επικρατεί με 2-1.

Για τους γηπεδούχους ήταν περισσότερο ένα ξεμούδιασμα μετά από μία εβδομάδα περίπου προετοιμασίας ενώ η Κ19 του ΟΦΗ μετράει ήδη 20 ημέρες στο γήπεδο. Γι΄ αυτό και τα παιδιά του ΟΦΗ παρουσιάστηκαν πιο έτοιμα, μπαίνοντας αρκετά καλά στο ματς.

Η Κ19 του ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 10ο λεπτό, με τον Κουράκη να κάνει το σουτ και τον Γεωργίου να μπλοκάρει. Δυο λεπτά αργότερα ο Μαρινάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως ο Γεωργίου επενέβη σωτήρια για τον Αλμυρό. 

Στο 15’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-0, με τον Ζαφείρη να βγαίνει τετ α τετ με τον Μακατουνάκη και τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να μπλοκάρει τη μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. 

Στο 20ο λεπτό ο Κουράκης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γεωργίου. 

Στο 50’ ο Χασουράκης με ωραίο σουτ νίκησε τον Μακατουνάκη και έδωσε το προβάδισμα στον Αλμυρό (1-0). Οκτώ λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ ισοφάρισε, με τον Κουγιουμτζή να δίνει πάσα στον Κουράκη και αυτός με πλασέ στον αέρα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 69ο λεπτό ο Κλάδος με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Κουγιουμουτζής, Αυγουστάκης, Μαρινάκης, Σκέντζος, Παπιομήτογλου, Κουράκης, Ψαρράς, Σταυρακάκης Επίσης αγωνίστηκαν οι: Νεοκοσμίδης, Μπέκου, Παπαδάκης, Γαϊτάνης, Μπέρκης, Σαβουϊδάκης

ΑΛΜΥΡΟΣ (Δ.Βολονάκης): Γεωργίου, Γιαλούσης, Αγαπάκης, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Μεντουδάκης, Μανιαδής, Κοιλιάρας, Ζαφείρης, Απλαδάς, Τοπούζης. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Σκουτέλης, Πρικάκης, Αγγελιδάκης, Κεφαλογιάννης Άγγελος, Κεφαλογιάννης Λευτέρης, Μαυρίδης, Μουτσομετάι, Χασουράκης Ραφαήλ, Χασουράκης Μανώλης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News