Επίσημη "πρώτη" για τον ΠΟΑ με ξεκάθαρο μήνυμα από Λέλεκα και Σκύβαλο

Ποδόσφαιρο
Επίσημη "πρώτη" για τον ΠΟΑ με ξεκάθαρο μήνυμα από Λέλεκα και Σκύβαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Στόχος η ομάδα που θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και το βάρος στα νέα παιδιά"...

Hμέρα επίσημης «πρώτης» η σημερινή για τον ΠΟΑ με την ομάδα του προσφυγικού προαστίου να  μπαίνει πλέον πιο ενεργά στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, μαζί με τις ομάδες υποδομής και τις ακαδημίες της. Άλλωστε ο Αγιασμός που έγινε στο Ατσαλένιο αφορούσε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα.

Στον ΠΟΑ εξάλλου δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στα νέα παιδιά και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία, ενώ σχετικά ήταν και τα όσα είπε ο πρόεδρος Γιώργος Λελέκας, αναφερόμενος στην προσπάθεια που ξεκινάει: «Θα ήθελα κατ’ αρχάς να ευχηθώ να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά με υγεία. Στόχος μας είναι να έχουμε μια καλή πορεία αντάξια του ονόματος και της ιστορίας μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο που θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους μας. Επίσης θέλουμε να κρατήσουμε το διαχρονικό στόχο που έχουμε, ο οποίος είναι να προωθούμε παιδιά από τις ακαδημίες. Πρέπει να πω ότι οι μισοί περίπου ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας είναι μέχρι 21 χρόνων και αυτό λέει πολλά.»

 Ο κ. Λέλεκας ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά θέματα και άφησε ανοικτό παράθυρο για μία μεταγραφή, αν προκύψει όπως είπε τέτοια ανάγκη και από τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας…

«Στα μεταγραφικά, κινηθήκαμε γρήγορα και είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Θα κάνουμε και τα φιλικά και αν ο προπονητής δει ότι χρειαζόμαστε και κάτι άλλο, τότε θα το δούμε».

                       

                                                       O Μανόλης Σκύβαλος

 Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και σήμερα οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΟΑ, Μανόλη Σκύβαλου κατά τη διάρκεια της επίσημης έναρξης της νέας σεζόν για την ομάδα του Ατσαλένιου.

 Ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, ενώ παράλληλα όπως είπε «πρέπει να δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά.»

Να σημειώσουμε πάντως πως αν μια θέση έχει προτεραιότητα για την ενίσχυση της ομάδας στη συνέχεια, δεν είναι άλλη από αυτή του κεντρικού χαφ, ενός κλασικού δεκαριού για την ακρίβεια! Βλέπετε, στον ΠΟΑ θα ήθελαν να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο Καρλίτο, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Κρήτης ενόψει της νέας Γ΄ Εθνικής αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό με τον ποδοσφαιριστή να καταλήγει στα Χανιά και να παίρνει την απόφαση να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στον Πανακρωτηριακό…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News