Ποδόσφαιρο

Ιστορική η χθεσινή μέρα για τον Πόρο

Αυτόν τον χαρακτήρα έδωσε στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει Γ΄Εθνικής ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης...

Την χθεσινή μέρα θα τη θυμούνται για αρκετά χρόνια στην ομάδα του Πόρου, καθώς έγινε στο γήπεδο του ΕΓΟΗ (Βαγιά) η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής σε εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα, στον νέο, κρητικό όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.
Αυτό ήταν άλλωστε και το στίγμα που έδωσε χθες ο προπονητής που οδήγησε πέρυσι την ομάδα των ανατολικών προαστίων στην άνοδο στη Γ΄Εθνική μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης μίλησε για "ιστορική μέρα", λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είναι μια ιστορική μέρα για την ομάδα του Πόρου. Η ομάδα μας κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά στην σύντομη ποδοσφαιρική της διαδρομή στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Μια ομάδα που υπάρχει ουσιαστικά 7.5 χρόνια. Θεωρώ πως κάναμε μια νεανική ομάδα με μικρό πραγματικά μέσο όρο ηλικίας στο έμψυχο υλικό μας και θα προετοιμαστούμε για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα", ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Πόρου που πρόσθεσε: "Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και η πρώτη μας χρονιά σε εθνική κατηγορία να γίνει με δυναμικό τρόπο".
Και επειδή ο Πόρος όπως ήταν φυσικό ενόψει Γ΄Εθνικής ενισχύθηκε σημαντικά, στο φωτογραφικό στιγμιότυπο βλέπουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη. Από αριστερά όρθιοι: Λουμπάκης, Σηφάκης, Φράγκος, Δαμιανάκης, Μαραθιανός, Πήλιος, και καθιστοί από αριστερά οι Πλευράκης, Μεμοτσέλα, Μαυροειδής, Σπηλιώτης, Καρβελάς.

Σχόλια