Στην αφετηρία χθες ο Γιούχτας, ανακοίνωσε σήμερα τις μεταγραφικές του κινήσεις

Ποδόσφαιρο
Στην αφετηρία χθες ο Γιούχτας, ανακοίνωσε σήμερα τις μεταγραφικές του κινήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε χθες η πρώτη συγκέντρωση στις Αρχάνες...

Έχοντας ως παρακαταθήκη την περσινή χρονιά, η οποία ήταν η καλύτερη της ιστορίας του καθώς έφτασε να διεκδικεί μέχρι και τον τίτλο στην Γ’ Εθνική, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση, ο Γιούχτας ξεκίνησε την φετινή του προετοιμασία και επιθυμία όλων είναι η σταθερότητα και μια πορεία ανάλογη με την περσινή.

Στον πάγκο επέστρεψε ο Μηνάς Πίτσος και ασφαλώς θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πέρσι, αφήνοντας την ομάδα στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Γιούχτας κράτησε τον βασικό κορμό και οι αποχωρήσεις ήταν κυρίως στην επιθετική γραμμή της ομάδας αλλά έγιναν μεταγραφές για την αναπλήρωση σε κάθε θέση. Ξεχωρίζει ασφαλώς η προσθήκη του Μιχάλη Φραγκουλάκη, του Κροάτη Σενάντ Μπάριτς και των επιθετικών Γιώργου Βελονάκη και Βασίλη Κατσαμάγκα. Αυτοί οι τέσσερις μαζί με τους Κουρουπάκη, Τουγλή, Μπελαδάκη, Ξενοκτιστάκη και Λαζίδη αποτελούν τα εννέα αποκτήματα των Αρχανιωτών και άπαντες ήταν χθες στο γήπεδο. Αρχικά έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια τελέστηκε ο αγιασμός από τους εφημέριους των Αρχανών, παρουσία του προέδρου Νίκου Μπουνάκη και μελών της διοίκησης, του δημάρχου Αρχανών-Αστερουσίων κ. Κοκοσάλη και του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Συριγωνάκη. Στις δηλώσεις του στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης ο κ. Πίτσος τόνισε τα εξής: «Είμαστε πάλι εδώ με μια ομάδα που θεωρώ προσωπικά ότι είμαστε ένα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας και να πατήσουμε σε καλές βάσεις, να έχει ο Γιούχτας μια σταθερή πορεία στην Γ’ Εθνική. Αυτό έδειξε και η περσινή χρονιά, ότι ο Γιούχτας διαθέτει μια από τις πιο ισχυρές φανέλες στην Γ’ Εθνική. Ήρθαν πολύ καλοί παίκτες και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που αποχώρησαν. Θέλω να υποσχεθώ στο φίλαθλο κόσμο ότι ο Γιούχτας θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα βρίσκεται στις υψηλές θέσεις». Ο πρόεδρος του Γιούχτα κ. Νίκος Μπουνάκης σε ανάλογο ύφος ανέφερε ότι ως διοίκηση θα κάνουν τα πάντα για να μπορεί ο Γιούχτας να σταθεροποιηθεί σε ένα καλό επίπεδο στην Γ’ Εθνική και ζήτησε από τον κόσμο για άλλη μια χρονιά να βρίσκεται κοντά σε αυτή την προσπάθεια.

 Σήμερα όμως υπήρξε αναλυτική ανακοίνωση της ομάδας για τις μεταγραφικές κινήσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο ΑΟ Αρχανών «Ο Γιούχτας» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τους παρακάτω παίχτες για την περίοδο 2019-2020:

Τερματοφύλακες : Ανανέωσε την συνεργασία του με τον Γιώργο Κόλια και ξεκίνησε νέα συνεργασία με τον Μιχάλη Κουρουπάκη και από την Ακαδημία του Γιούχτα «Γιούχτας 2010» με τον  Λεωνίδα Σακαβέλη .

Αμυντικοί : Ανανέωσαν οι : Βασίλης Βαρδής  , Μηνάς Τζανής , Δημήτρης Ραπτάκης , Μανόλης Λογοθέτης και Μανόλης Κασσωτάκης . Νέα αποκτήματα οι Γιώργος Τουγλής και ο  Κρίστοφερ –Χάρρι Ξενοκτιστάκης.

Μεσο-επιθετικοί: Ανανέωσαν από πέρσι οι Θωμάς Μαυρομάτης, Βαγγέλης Σταθόγλου, Γιώργος Στρατάκης και ξεκίνησε η συνεργασία με τους Μιχάλη Φραγκουλάκη , Ελευθέριο Λαζίδη  ,  τον Κροάτη Senad Bajric και από την Ακαδημία του Γιούχτα «Γιούχτας 2010» τον Γεώργιο Ψυλλάκη .

Επιθετικοί : Ανανέωσαν οι Σπύρος Σφυρογιαννάκης , Γιώργος Σαμπροβαλάκης , και ήρθαν οι Δημήτρης Μπελαδάκης , Γιώργος Βελονάκης ,  Βασίλης Κατσαμάγκας και από την Ακαδημία του Γιούχτα «Γιούχτας 2010» ο Ευθυμιάδης Ευθύμης .

Τους  καλωσορίζουμε όλους  στην οικογένεια του Γιούχτα και τους  ευχόμαστε καλή δύναμη για τη συνέχεια."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News