default-image

Νίκη-πρόκριση θέλει απόψε ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Νίκη-πρόκριση θέλει απόψε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 21.30 η σέντρα για τη ρεβάνς των "ερυθρόλευκων" με την Πλζεν...

O Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21.30) τη Βικτόρια Πλζεν στη ρεβάνς του 0-0 της Τσεχίας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Βάσει του σκορ του πρώτου αγώνα η νίκη είναι… περίπου μονόδρομος για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο, αφού μόνο το 0-0 σε κανονικό αγώνα και παράταση με ευτυχή κατάληξη στα πέναλτι είναι το εναλλακτικό σενάριο που δίνει το εισιτήριο. 

Τα κίνητρα για τον Ολυμπιακό είναι πολλά. Ενδεχόμενη νίκη δεν θα κρατήσει απλώς ζωντανό το όνειρο πρόκρισης στους ομίλους του Champions League (αν και θα πρέπει να αποκλείσει στη συνέχεια και την Μπασακσεχίρ και όποια αντίπαλο προκύψει στα playoffs), αλλά θα εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του συνέχεια τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο. Κι αυτό γιατί με πρόκριση απόψε ο Ολυμπιακός θα έχει εξασφαλισμένη μίνιμουμ τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League και μάξιμουμ σε αυτούς του Champions League. Παράλληλα, έξτρα κίνητρο αποτελούν τα σημερινά γενέθλια του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίο σίγουρα η ομάδα του θα θέλει να κάνει ένα καλό δώρο. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς όλα δείχνουν πως θα επιλέξει το ίδιο σχήμα με το πρώτο ματς, με μοναδική αλλαγή την… αναγκαστική του Μεριά αντί του τραυματία Παπαδόπουλου. Ο Τυνήσιος προτιμάται, όπως όλα δείχνουν, από τον Μπα, που ήταν καλός στο πρώτο παιχνίδι ερχόμενος από τον πάγκο, αλλά υστερεί σε εμπειρία. Έτσι εκτός απροόπτου η ενδεκάδα θα είναι η εξής: Σα κάτω από τα δοκάρια, Μεριά και Σεμέδο στόπερ, Τσιμίκας στο αριστερό και Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα των Μασούρα, Βαλμπουενά και Ποντένσε μπροστά τους και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης. Στον πάγκο αναμένεται να βρίσκονται οι Τζολάκης, Μπα, Τοροσίδης, Καμαρά, Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς, ενώ μια θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Μπρούνο και Ντουρμισάι. Εκτός 18άδας θα μείνουν Καραργύρης, Ανδρούτσος και Κούτρης. 

Η Βικτόρια Πλζεν θα παραταχθεί χωρίς τον ηγέτη της μεσοεπιθετικά, Τσέρμακ, που έμεινε στην Τσεχία λόγω τραυματισμού. Η πιθανότερη σύνθεσή της είναι: Χρούσκα, Λιμπέρσκι, Ρέζνικ, Μπράμπετς, Πέρνιτς, Μίχαλικ, Κάλβατς, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Κόπιτς, Κρμέντσικ. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίν Μουνουέρα, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται περίπου 30.000 θεατές, καθώς αναμένεται να λείψουν μόνο όσοι έχουν μεν διαρκείας, αλλά βρίσκονται σε διακοπές.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News