Πετυχημένη η πρόβα για τον Ολυμπιακό, 3-0 την Νότιγχαμ

Ποδόσφαιρο
Πετυχημένη η πρόβα για τον Ολυμπιακό, 3-0 την Νότιγχαμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σκορ έκλεισε από το 32ο λεπτό...

Πετυχημένη πρόβα για τις αναμετρήσεις με την Βικτόρια Πλζεν έδειξε ο Ολυμπιακός. Στην πρόβα τζενεράλε απέναντι στη Νότιγχαμ στο «Καραϊσκάκη» η ομάδα του Μαρτίνς έβγαλε καλά στοιχεία από την δουλειά της προετοιμασίας και επικράτησε 3-0 με όλα τα γκολ να έρχονται από κόρνερ.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο οι Πειραιώτες ήταν μπροστά 2-0 με γκολ των Μασούρα και Γκερέρο (4’ και 7’), ενώ ο Ισπανός πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 32’.

Σε γενικές γραμμές οι ερυθρόλευκοι είχαν καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους και βάσει των δεδομένων της εποχής είχαν ελάχιστα κενά διαστήματα. Εκτός από το επιθετικό κομμάτι, οι Πειραιώτες πήραν καλό βαθμό και στα μετόπισθεν, όπου ξεχώρισαν με το συντονισμένο πρέσινγκ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο «κατέστρεψε» το επιθετικό παιχνίδι της Φόρεστ, που με εξαίρεση το τελευταίο κομμάτι τους ματς (όπου ήταν εμφανής η χαλάρωση) επί της ουσίας δεν έγινε απειλητική.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα (Τζολάκης), Ομάρ (Τοροσίδης), Σεμέδο (Μπα), Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (81’ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46’ Καμαρά), Ποντένσε (81’ Ντουρμισάι), Βαλμπουενά, Γιώργος Μασούρας (68’ Μπρούνο), Γκερέρο (68’ Ελ Αραμπί)

Νότιγχαμ (Λαμουσί): Μούριτς (46’ Παντιλίμον), Κας (62’ Νταρίκβα), Ρόμπινσον (62’ Ριμπέιρο), Γουόραλ (Γουόκερ), Γουάτσον, Ντόουσον (62’ Μιλόσεβιτς), Γκράμπαν, Λόλεϊ (81’ Ρίτσαρντσον), Σίλβα (Φιγκειρέδο), Αντόμα (46’ Αμεόμπι), Όσμπορν

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News