Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Νίκος Ζιαμπάρης

Ποδόσφαιρο
Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Νίκος Ζιαμπάρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταγραφή εμπειρίας στα μετόπισθεν για την χανιώτικη ομάδα

Έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία πήρε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, καθώς μεταγραφικό απόκτημα αποτελεί ο Νίκος Ζιαμπάρης, με τον 28χρονο κεντρικό στόπερ να έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή και να συμφωνεί για διετές συμβόλαιο με τους Χανιώτες.

Ο Ζιαμπάρης προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τον «Γηραιό» ενώ πριν δύο χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ στην Football League.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1991 και η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία ήταν τη σεζόν 2010-11 στη Football League 2 με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών.Στη συνέχεια πήρε “γεύση” από τη Super League μένοντας μιάμιση σεζόν στην Κέρκυρα, για να ακολουθήσει η Football League και η Καβάλα. Επόμενος σταθμός του το 2013 ο Φωστήρας, όπου μετά από γεμάτη σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή, τη φανέλα του οποίου φόρεσε με επιτυχία σε Football League και Super League (83 συμμετοχές, μαζί με το Κύπελλο Ελλάδας και 3 γκολ). Το α’ μισό της σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και το β’ στην Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Ηρακλή (24 συμμετοχές – 3 γκολ).

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο έμπειρος αμυντικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: "Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη. Τόσο ο προπονητής, όσο και συμπαίκτες που είχα που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται στην ομάδα, μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση και γενικότερα για την ομάδα. Δε χρειάστηκε πολλή ώρα να το σκεφτώ και η συμφωνία με τον πρόεδρο ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Δε χρειάζονται να πούμε πολλά λόγια, τα υπόλοιπα στο γήπεδο μέσα από σκληρή δουλειά"».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News