Η ΕΠΣΗ ζητάει απαντήσεις από δήμαρχο Ηρακλείου και ΕΠΟ για τα παιχνίδια της Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Η ΕΠΣΗ ζητάει απαντήσεις από δήμαρχο Ηρακλείου και ΕΠΟ για τα παιχνίδια της Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σχετική επιστολή που κοινοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης έχει την υπογραφή του προέδρου Νίκου Τζώρτζογλου...

Απαντήσεις από τον δήμαρχο Ηρακλείου αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ αναφορικά με τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου ζητάει η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Με σχετική επιστολή της που κοινοποίησε στην Περιφέρεια Κρήτης αναφέρει:

"Κύριε Δήμαρχε Ηρακλείου

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ

Δύο μήνες μετά την προηγούμενη επιστολή μας (15 Μαΐου 2019) επανερχόμαστε για το θέμα της φιλοξενίας των αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας ποδοσφαίρου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σας είχαμε ζητήσει τότε ενημέρωση σχετικά με την πορεία των εργασιών στο Παγκρήτιο Στάδιο προκειμένου να τηρούνται οι απαιτήσεις της UEFA για να μπορούν να γίνουν τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Δυστυχώς δεν πήραμε καμία απάντηση, με αποτέλεσμα να εντείνεται ο προβληματισμός μας. Άλλωστε ήδη χάθηκαν από το Ηράκλειο τα δύο παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία. Επιβεβαιώθηκε πόσο πολύ αυτά τα δύο ματς πλήγωσαν αγωνιστικά την Εθνική μας ομάδα. Επίσης χάθηκε η ευκαιρία να γίνουν μέσα σε ένα κατάμεστο Παγκρήτιο Στάδιο, αφού είναι γνωστό το πόσο την αγαπούν οι φίλαθλοι της Κρήτης.

Ως επίσημος φορέας του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, έχοντας συμμετάσχει σε όλες τις συναντήσεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες σχετικά με την φιλοξενία των αγώνων της Εθνικής Ομάδας στην πόλη μας, σας εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας

Ποιοι είναι οι λόγοι του «αποκλεισμού» της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου από την ενημέρωση που σας έχουμε εδώ και καιρό ζητήσει; Γιατί υπάρχει αυτή η στάση απέναντί μας;

Κύριε Δήμαρχε Ηρακλείου

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ

Για άλλη μία φορά σας ζητάμε λεπτομερή ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει με το Παγκρήτιο Στάδιο, με το στέγαστρο που αποτέλεσε το σημαντικότερο εμπόδιο αλλά και τις υπόλοιπες απαιτούμενες εργασίες…

Κι όλα αυτά από τη στιγμή που η Περιφέρεια Κρήτης και ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης δεσμεύτηκαν για το οικονομικό σκέλος και έδωσαν λύση στο πιο βασικό κομμάτι για την τέλεση των εργασιών.

Απομένουν μόλις λίγες εβδομάδες μέχρι τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του EURO2020 και οφείλεται να δώσετε σαφείς απαντήσεις στην ΕΠΣΗ αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης που αγωνιά για την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο νησί."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News