Είδε την απογευματινή προπόνηση ο Σίμος, προβλήματα για δύο

Ποδόσφαιρο
Είδε την απογευματινή προπόνηση ο Σίμος, προβλήματα για δύο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραυματίες Τσιλιανίδης και Ρικάρντο Βαζ...

Με το νέο προπονητή της Γιώργο Σίμο να βρίσκεται στην απογευματινή προπόνηση, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΟΦΗ στο Άπελντορν της Ολλανδίας. Ο Σίμος, μαζί με τον γυμναστή, Γιάννη Κεσόγλου, έφτασαν λίγα λεπτά πριν την προπόνηση στο μέρος όπου διαμένει και όπως είναι φυσικό θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τη νέα τους ομάδα, αυριο Δευτέρα.

Σε ότι αφορά στο σημερινο πρόγραμμα, το πρωί οι παίκτες γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα έκανε αποθεραπεία στην πισίνα και το δεύτερο προπόνηση στο γηπεδο με ασκήσεις δύναμης και κατοχής σε μικρούς χώρους.

Το απόγευμα επίσης η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι ακολούθησαν αποθεραπεία το πρωί έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του από το φιλικό με την Beerschot (φόρεσε νάρθηκα στο χέρι) ενώ ο Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Το αυριανό πρόγραμμα του ΟΦΗ περιλαμβάνει προπονήσεις στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News