Τζώρτζογλου: «Δεν μασάει ο Αυγενάκης, θα σπάσει αυγά …»

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: «Δεν μασάει ο Αυγενάκης, θα σπάσει αυγά …»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, και μίλησε για το νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τί είπε;

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν μασάει, τον ξέρω χρόνια, είναι ένας άνθρωπος δραστήριος, δυναμικός, είμαι πολύ αισιόδοξος για το Υπουργείο Αθλητισμού που είναι πεδίο ρημαγμένο, είμαι σίγουρος πως θα σπάσει αυγά. Είμαι σίγουρος πως με τον Αυγενάκη θα έρθουν καλύτερες μέρες. Είμαι επιφυλακτικός αν θα προχωρήσει το θέμα των τηλεοπτικών με την ΕΡΤ και τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 και Σούπερ Λιγκ 2».

Τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά ΠΑΟΚ και ΟΦΗ με την ΕΡΤ;

Λέγεται πως στον ΠΑΟΚ θα γίνει μειωμένη πρόταση κατά 30% ή καμία πρόταση, μήπως κι ο Ιβάν το πάει στο δικό του Open, για άρση εμπλοκών με τη νέα Κυβέρνηση, που μπορεί να τη βρει μπροστά του σε πιο όρικα θέματα...! Για την ΑΕΚ δεν τίθεται ζήτημα ταφού τςους αγώνες της θα δείξει η NOVA καθώς υπάρχει και σχετικό συμβόλαιο.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, στην κρητική ΠΑΕ πιστεύουν ότι τελικά, τους αγώνες τους θα δείξει η ΕΡΤ.

Ίσως όχι με τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που κυκλοφόρησαν ως πρόταση την περασμένη εβδομάδα, αλλά με ένα κοντινό ποσοστό που θα καλύπτει την περυσινή ζημιά από τα αθέμιτα της ΕΡΤ και θα αποδίδει αρμονία σε σχέση με την αξία και την εμπορικότητά του. Ο Αυγενάκης είναι εδώ!

Πολλά λεφτά

τα 90 εκ. ευρώ!

Ενενήντα εκατομμύρια  ευρώ για τρία χρόνια κοστολογούνται όσα άφησε πίσω της η προηγούμενη κυβέρνηση με μενού τα συμβόλαια ΠΑΕ με την ΕΡΤ ως τηλεοπτικά δικαιώματα. Του ΠΑΟΚ (31,5 εκατ ευρώ), της ΑΕΚ (31,5 εκατ ευρώ), της Super League 2 (16,5 εκατ ευρώ), του ΟΦΗ (7,5 εκατ ευρώ) και της Football League (2,25 εκατ ευρώ για έναν χρόνο).

Αυτά συν τα 52 εκατ ευρώ που άνοιξαν τον περσινό λογαριασμό με τις επτά άστεγες ΠΑΕ και τον αθέμιτο ανταγωνισμό που ζήσαμε με τις περισσότερες από αυτές...(Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Απόλλωνας, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Ατρόμητος).

Τετ α τετ με την ΠΑΕ ΟΦΗ

-Δημιουργική επαφή σήμερα ΠΑΕ ΟΦΗ και συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, με φιλόξενο οικοδεσπότη στο «Ματζάρ» τον Ηλία Πουρσανίδη, εν όψει της νέας χρονιάς. Η συζήτηση σε αυτές τις συγκεντρώσεις, μπορεί να έχουν εποικοδομητικά οφέλη, αφού με την άνεση του λόγου μεταξύ τυρός και αχλαδιού, τίθενται ερωτήματα και εισπράττονται απαντήσεις για να κατανοηθεί περισσότερο το σκεπτικό του άλλου.

-Συνέβη αυτό για το νέο μοντέλο που έρχεται με τον ΟΦΗ στην ίδια την ποδοσφαιρική του κοινωνία και σε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα.

-Όπως κάθε τι επαναστατικό, καινοτόμο ή απλά καινούργιο, σίγουρα χρειάζεται θωράκιση για να προχωρήσει, αφού αναπτύσσεται σε περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει, σαν σε «φωλιά  λεόντων», όπως συμβαίνει αναντίρρητα στη Σούπερ Λίγκα.

-Σαν πρώτο βήμα αυτό το κάλεσμα, ήταν θετικό, καθώς μερικοί από τους παλιούς συντάκτες, έχουν συγκριτικές αναφορές επιτυχημένων συνταγών (βλέπε εποχή ΟΦΗ και Γκέραρντ). Το ζητούμενο είναι ότι καλύτερο…

-Με την ευκαιρία, το «μοντέλο Γκέραρντ» που ήταν αυτός, ο Άρης, ο Παντελής και ο Καζανάκης με τον Παπυράκη και τον Αποστόλη, είχε ως βασική αρχή την επαρκή ενημέρωση των κρητικών δημοσιογράφων, για την πληρέστερη κατανόηση των όσων επιχειρούσε κάθε χρόνο στην ομάδα. Προσεχώς θα αναφέρουμε λεπτομέρειες και ιστορίες…

Και άλλα...

-Για να καταλάβουμε πάντως σε τι πρωταθλήματα βλέπουμε ποδόσφαιρο και ο ΟΦΗ επιχειρεί πρότζεκτ άκρας ποδοσφαιρικής ποιότητας (καλώς): -Έρχεται ο … Ηρακλής Αργυράδων! Τα ΑΦΜ τρελάθηκαν …

-«Σημειώσαμε ως ιδιαιτέρως θετική την αναφορά σας ότι ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται….» (ΣΕΓΑΣ προς υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

-Μέχρι και το ΑΠΕ άλλαξε ρότα και ύφος στα πολιτικά και αθλητικά δρώμενα…

-Κύριε Γιώργο το έργο σου (και) στη Superleague: "Πέντε ομάδες, συγκεκριμένα οι Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Κέρκυρα και Καραϊσκάκης Άρτας δεν έχουν κάνει ούτε μια μεταγραφή, όμως έχουν διώξει πάνω από μια ντουζίνα παίκτες η καθεμιά". Άσε που τρεις δεν πήραν καν αδειοδότηση!

-Οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες ευχαριστούν τον Γιάννη Δρόσο για την προσφορά του στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και λυπούνται που παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ.

-«Δικέ μας» θα έχεις την ίδια συνεργασία με τον Αυγενάκη, όπως και με τον Βασιλειάδη, επειδή ο νέος υφυπουργός αθλητισμού είναι κουμπάρος με τον Πλούταρχο που είναι σύντεκνος με τον Μάκη; Όνειρο θερινής νυκτός. Άλλο Βασιλειάδης, άλλο Αυγενάκης!

-Το κεντρικό σκηνικό σε ποδόσφαιρο και πολιτική, πανέτοιμο να πρωταγωνιστήσει και στο «Δελφινάριο»! Κάπου το διαβάσαμε κι αυτό!

-Μακάρι να επιβεβαιωθεί στην πράξη αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: «Δε θα γίνουμε άλλη μια κυβέρνηση, αλλά μια άλλη κυβέρνηση»

Οι γυναίκες είναι ωραίες και στην μπάλα ...

Πριν από 20 χρόνια σαν σήμερα, η Brandi Chastain πανηγύριζε σε νεαρή ηλικία όταν η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ #USWNT κέρδιζε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1999 με τη διαδικασία των πέναλτι 🎉Μέρος της θαυμάσαμε και το 2004 στο Παγκρήτιο για την Ολυμπιάδα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News