Ποδόσφαιρο

Τουτζάρης: Ο Εργοτέλης θα μείνει πιστός στο πλάνο του...

Ανακοίνωση για τη μη αδειοδότηση και τη συνέχεια...

Η ΠΑΕ Εργοτέλης με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό και με ανακοίνωσή της ότι η έφεση που άσκησε κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ δεν έγινε δεκτή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναλυτικά αναφέρει:

"Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η ομάδα μας  θα αγωνιστεί με μεταγραφικούς περιορισμούς στο πρωτάθλημα της Super League 2. Συγκεκριμένα θα μπορεί να ενισχυθεί με παίκτες κάτω των 23 ετών τα επόμενα δύο χρόνια ενώ δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης κ. Τουτζάρης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: « Καταθέσαμε την έφεση γνωρίζοντας την δυσκολία στην ανατροπή της απόφασης. Εφόσον το τεκμήριο της αναλογικότητας των ποινών δεν έγινε αποδεκτό συνεχίζουμε στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου στα πλαίσια της απόφασης. Η ομάδα μας παραμένει πιστη στο πλάνο που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, αυτό της παραγωγής ελκυστικού ποδοσφαίρου και παράλληλα  την παραγωγή και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών. Στόχος μας κάθε χρόνο είναι να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε ένα βήμα μπροστά."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια