«Κληρώνει» τη Δευτέρα για προπονητή

Ποδόσφαιρο
«Κληρώνει» τη Δευτέρα για προπονητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σίμος και οι άλλες επιλογές για τον πάγκο του ΟΦΗ

Το θέμα του νέου προπονητή είναι στην πρώτη γραμμή για τον ΟΦΗ, ενώ την ίδια ώρα στην ομάδα του Ηρακλείου κρατούν… αποστάσεις σε ότι αφορά την ονοματολογία.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς έχει αναλάβει αποκλειστικά την αξιολόγηση των υποψηφίων και παρότι οι προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό πέφτουν… βροχή, ουσιαστικά μιλάμε για μια περιορισμένη λίστα.

Διοικητικά δεν έχουν γίνει συζητήσεις με κανένα προπονητή, για το οικονομικά και τα υπόλοιπα σκέλη μιας πιθανής συμφωνίας.

Το πρώτο βήμα είναι η τελική εισήγηση από τον κ. Σαμαρά, που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε από τους 2-3 τελικούς στόχους, να αποφασιστεί από κοινού σε ποιον θα γίνει η τελική «κρούση».

Από την Ελλάδα, ο Γιώργος Σίμος θα μπορούσε να είναι μια από τις επιλογές, καθώς υπάρχει μεγάλη εκτίμηση για τις ικανότητες του, αν και δεν έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής με εξαίρεση τις ομάδες υποδομής ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Επίσης, για ένα διάστημα ήταν βοηθός του Τζον Κάρβερ στην κυπριακή Ομόνοια. Η περίπτωση του Σίμου έχει ρίσκο, αλλά πληροί και κάποιες βασικές ποδοσφαιρικές προδιαγραφές.

Από κει και πέρα, δύο ονόματα βρίσκονται στις ψηλές θέσεις επιλογής από το εξωτερικό. Διερευνητικά έχουν γίνει κάποιες επαφές και μένει να δούμε αν «προκριθεί» κάποια από αυτές τις περιπτώσεις, εφόσον καλύπτουν το συνολικό «πακέτο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News