default-image

Πέρασε τη 2η φάση επιτήρησης η ΠΑΕ Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Πέρασε τη 2η φάση επιτήρησης η ΠΑΕ Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλιτώνει την ποινή -3 που θα ακολουθούσε την ομάδα στο πρωτάθλημα που θα μετέχει τη νέα σεζόν

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΠΟ, η ΠΑΕ Εργοτέλης είναι μία από τις ΠΑΕ της περσινής Football League που πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Έτσι γλιτώνει την ποινή -3 που θα ακολουθούσε την ομάδα στο πρωτάθλημα που θα μετέχει τη νέα σεζόν. Την 2η φάση πέρασαν και οι δύο ΠΑΕ των Χανίων, Πλατανιάς και ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.07.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 2η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης».

Από εκεί και πέρα αναμένεται η τύχη της έφεσης που έχει κάνει ο Εργοτέλης για την άδεια συμμετοχής στην Super League 2, έχοντας «κοπεί» σε πρώτο βαθμό. Αν δεν δικαιωθεί στην έφεση, τότε για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους (2019-20 και 2020-21) θα έχει δικαίωμα μεταγραφών Ελλήνων και ξένων παικτών μόνο έως 23 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News