Εξαιρετικά τα παιδιά του ΠΟΑ στα Ιωάννινα

Ποδόσφαιρο
Εξαιρετικά τα παιδιά του ΠΟΑ στα Ιωάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ακαδημία του ΠΟΑ συμμετείχαν σε τουρνουά και άφησε άριστες εντυπώσεις

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΟΑ συμμετείχε σε τουρνουά στα Ιωάννινα, με δύο ομάδες και με 27 αθλητές από 28 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου στις ηλικίες γεννηθέντων 2007 και 2008 και κατέκτησε μία δεύτερη και μία τρίτη θέση.

Ηλικίες 2007

Ηλικίες γεννηθέντων 2007 η ομάδα του ΠΟΑ με προπονητή τον Νίκο Μακράκη, κατέλαβε την τρίτη θέση κερδίζοντας στον μικρό τελικό την ομάδα του Κένταυρου Βριλησσίων με σκορ 5-0.

Ηλικίες 2008

Ηλικίες γεννηθέντων 2008 η ομάδα ΠΟΑ με προπονητή τον Μανόλη Κλινάκη, κατέλαβε την δεύτερη θέση χάνοντας στον τελικό από την ομάδα του  ΠΑΟΚ Κουλούρα με σκορ 2-4.

Μετά την λήξη των αγώνων στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης με την παρέλαση των ομάδων και τις απονομές, τις οποίες έκαναν εκπρόσωποι από την Περιφέρεια, τον Δήμο, την ΕΠΣ, το Δ.Σ. των Ιωαννίνων κ.λ.π.

Στις 3 πρώτες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 36 ομάδες από όλη την Ελλάδα και συμμετείχαν 1.500 αθλητές.

Την αποστολή συνόδεψε ο υπεύθυνος του Δ.Σ. της  Ακαδημίας κ. Καινουργιάκης Μανόλης και ο υπεύθυνος λειτουργίας κ. Σωτήρης Συνάνης  

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή  30 Ιουνίου, παρουσία όλης της αποστολής της Ακαδημίας (αθλητών, προπονητών, συνοδών), πραγματοποιήθηκε εκδρομή στο νησί του Αλή Πασά.

Η Ακαδημία θέλει να ευχαριστήσει τα παιδιά για την συμμετοχή τους, το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία μας.

Επίσης το στεγνοκαθαριστήριο Cleanup  ιδιοκτησίας κ. Λυπάκη Γεώργιο, για την προσφορά του στην ένδυση των παιδιών και προπονητών της ακαδημίας.    

Στο ξενοδοχείο με την παρουσία των αθλητών, γονέων, προπονητών και συνοδών πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των λαχνών.

Το νούμερο 3735 κερδίζει μία τηλεόραση 40 ιντσών.

Το νούμερο 3080 κερδίζει ένα tablet 10 ιντσών Vodafone .

Το νούμερο 4256 κερδίζει ένα σετ αντρικής περιποίησης .

Το νούμερο 0150 κερδίζει ένα σετ γυναικείας περιποίησης .

Το νούμερο 3529 κερδίζει ένα φωτιστικό.

Το νούμερο 0531 κερδίζει ένα γεύμα δύο ατόμων (Παρασύρη Μ. Αμνισός ).

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΟΑ, ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 1 Ιουλίου ξεκίνησαν τα θερινά τμήματα προπόνησης στο γήπεδο του ΠΟΑ και εύχεται σε όλους ένα καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού στις 19 Αυγούστου για δουλειά και νέες επιτυχίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News