Ποδόσφαιρο

Διαβεβαιώσεις για την Super League 2

Περιμένουν μέχρι αύριο να «πέσουν» οι υπογραφές στη συμφωνία με την ΕΡΤ

H Super League 2 προχώρησε σε τροποποίηση του καταστατικού της κατά το έκτακτο Δ.Σ, καθώς έλαβε τη διαβεβαίωση ότι μέχρι την Τετάρτη (3/7) θα έχει υπογραφεί η συμφωνημένη σύμβαση με την ΕΡΤ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Το Δ.Σ. της Ένωσης αφού έλαβε τη διαβεβαίωση της Πολιτείας για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων σχετικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League 2 στην ΕΡΤ Α.Ε, προχώρησε σε τροποποίηση – εναρμόνιση του καταστατικού της σύμφωνα με το Νόμο.

Καλούμε τον Yπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε. Ιωάννη Δρόσο, όπως πράξουν τα δέοντα ούτως ώστε μέχρι την Τετάρτη 3/7 να υπογραφεί η σχετική σύμβαση, σύμφωνα με τα όσα διαλαμβάνονται στο από 10/8/2018 προσύμφωνο που υπέγραψε και δεσμεύτηκε η ΕΡΤ Α.Ε».

Εκτός αυτού στην Τακτική Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2018-19. Απόντες ήταν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ηρόδοτος, Αήττητος Σπάτων, Σπάρτη και Ηρακλής".

Τη νέα σεζόν θα έχουμε playoffs από την πρώτη μέχρι την έκτη θέση για την άνοδο (οι ομάδες της Super League 2 προτείνουν δύο ομάδες της κατηγορίας ν' ανεβαίνουν απευθείας, οι ομάδες της Super League 1 προτείνουν ν' ανεβαίνει μία απευθείας και μία να διεκδικεί μέσω μπαράζ και δεν έχει οριστικοποιηθεί αυτό) σε ένα γύρο.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην κανονική διάρκεια από την έβδομη έως την τελευταία (12η) θέση θα συμμετέχουν στα playouts - η πρόταση είναι να υποβιβάζονται απευθείας δύο ομάδες στην τρίτη κατηγορία (Football League) - τα οποία θα είναι σε δύο γύρους!

Το πρωτάθλημα της νέας σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ αλλαγή παρατηρείται στον επιτρεπόμενο αριθμό ξένων ανά ομάδα. Μέχρι τώρα ο ανώτατος ήταν πέντε την ίδια στιγμή. Πλέον θα μπορούν ν' αγωνίζονται τρεις Έλληνες υποχρεωτικά την ίδια στιγμή, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στους ξένους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια