Στην U15 της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Κοντάκης!

Ποδόσφαιρο
Στην U15 της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Κοντάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κοντάκης είναι 14 ετών και γαλουχημένος στην ακαδημία του ΠΟΑ ενώ πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ

Η παράδοση που έχει χτίσει ο ΠΟΑ να στέλνει ποδοσφαιριστές σε ομάδες Super League συνεχίζεται και ο Παναγιώτης Κοντάκης είναι από σήμερα και επίσημα μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ομάδα U15.

Ο Κοντάκης είναι 14 ετών και γαλουχημένος στην ακαδημία του ΠΟΑ ενώ πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ. Πριν λίγες ημέρες ήταν ανάμεσα στις κλήσεις για την Εθνική και πήγε στο Καρπενήσι.

Ο ΠΟΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς παρακολούθησης της εξέλιξης και της αγωνιστικής βελτίωσης από την ομάδα της ΑΕΚ, ο επιθετικός μέσος Κοντάκης Παναγιώτης με έτος γεννήσεως 31/01/2005, μεταγράφηκε από την Ακαδημία ΠΟΑ στην ομάδα Under 15 της ΑΕΚ και θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία της Ακαδημίας ΠΟΑ, των στελεχών της καθώς και της διοίκησης.

Ο Παναγιώτης Κοντάκης αγωνιζόταν ανελλιπώς από την ηλικία των 6 ετών σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνονταν, καθώς και σε όλα τα τουρνουά που συμμετείχε η ομάδα του.

Παρόλο που υπήρχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, δεν λύγισε ποτέ, δούλεψε ακόμα περισσότερο και πέτυχε το μεγάλο του όνειρο να αγωνιστεί με την ομάδα της καρδιάς του.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος UNDER 15, με την φανέλα της οποία είχε πολύ αξιόλογη παρουσία.

Φίλε Παναγιώτη, η Ακαδημία του ΠΟΑ σου εύχεται να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα.

Καλή τύχη και σταδιοδρομία μα πάνω απ’ όλα υγεία!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News