Κορνάρος: «Ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί η πρόταση του Εργοτέλη»

Ποδόσφαιρο
Κορνάρος: «Ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί η πρόταση του Εργοτέλη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε η συμφωνία με το νεαρό τεχνικό για την ομάδα Κ19

Ο Λευτέρης Κορνάρος είναι και με τη… βούλα ο νέος προπονητής της ομάδας Κ19 του Εργοτέλη.

Η συνάντηση με τον γενικό διευθυντή, Γιώργο Τουτζάρη και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σταύρο Λαμπράκη οδήγησε στην τελική συμφωνία.

Ο Κορνάρος δεν έκρυψε τα συναισθήματα χαράς για το νέο βήμα στην καριέρα του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Εργοτέλης τα τελευταία 20 χρόνια έχει δημιουργήσει παράδοση στην παραγωγή παικτών από τα ίδια του τα σπλάχνα. Και για εμένα το επίπεδο αυτό είναι κάτι που μου αρέσει να δουλεύω, οπότε η πρόταση του Εργοτέλη ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί. Σίγουρα είναι μεγάλη η τιμή στο πρόσωπο μου, αλλά ταυτόχρονα είναι ανάλογη και η ευθύνη να συνεχίζουμε να παράγουμε το ίδιο δυναμικά».

Η επίσημη ανακοίνωση του Εργοτέλη: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης καλωσορίζει τον Λευτέρη Κορνάρο στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Ο νεαρός προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της Κ19. Στα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή Γιώργου Τουτζάρη, του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρου Λαμπράκη και του προπονητή Λευτέρη Κορνάρου. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική, καθώς υπήρξε ταύτιση απόψεων και οι δύο πλευρές δεν δυσκολεύτηκαν να συμφωνήσουν και να δώσουν τα χέρια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News