Εδώ… παπάς, η "πρόβα" στο παζάρι και το σουξέ

Ποδόσφαιρο
Εδώ… παπάς, η "πρόβα" στο παζάρι και το σουξέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Η… πρόβα έγινε εδώ από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου που την τελευταία στιγμή ανέβαλε το ταξίδι του στην Αθήνα, αφήνοντας την συνέλευση της ΕΠΟ για τις αυξημένες και πιεστικές ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας.

-Δεν ήταν μόνο ο λαϊκός περίπατος με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο παζάρι των Μοιρών, που έφερε τον Τζώρτζογλου σε επαφή με πολύ κόσμο, ήταν και κάποια μεγάλα ραντεβού που κλείστηκαν από βραδύς, με σημαίνοντα πρόσωπα της επιχειρηματικής ζωής, κάποια από τα οποία έχουν προσφέρει και στα ποδοσφαιρικά μας πράγματα. Σε ένα από αυτά… τον πήρε και το μάτι της στήλης!

-Τελικά και η συνέλευση της ΕΠΟ ήταν σούπα…

-Οι ομάδες της Football League απειλούν ότι αν δεν πάρουν τα λεφτά από τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ δεν πρόκειται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Εννοούν... πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου!

«Λεφτά… δεν υπάρχουν»! Η τραγωδία  είναι ότι ο Δρόσος, ξεκαθάρισε στην αντιπροσωπεία της Superleague2 και της Football League, ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο χρήμα τώρα από την ΕΡΤ.

"Το συμπέρασμα που προέκυψε μετά την πολύωρη συνάντηση με τον κ. Δρόσο, είναι πως στα ταμεία της ΕΡΤ δεν υπάρχουν χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προαναγγελθέντος ποσού. Κατόπιν αυτού, το προσεχές πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα."

Τελικά τα πρωταθλήματα κρέμονται από τον Παππά, στο αδιέξοδο που τα έφερε ο Βασιλειάδης. Ίσως… και από το παιγνίδι εδώ «παπάς»;

-«Η αναδιάρθρωση αυτή πήγε το ποδόσφαιρο πίσω. ∆εν συμφώνησα από την αρχή µε αυτό το σχέδιο και πιστεύω πως πρέπει να το αλλάξουμε γρήγορα. Τέσσερις κατηγορίες είναι πολλές, δεν βοηθούν, αλλά ζημιώνουν το ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για µια ομάδα που παίζει στη νέα Γ΄ Εθνική να μπορεί έστω να ονειρευθεί πως θα φτάσει στη Σούπερ Λιγκ»! (Από τη συνέντευξη του α’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Στέργιου Αντωνίου στο Metrosport)

Με "9" δεν χάρηκαν όλοι

Είχαμε επισημάνει στα κείμενά μας, ότι η πρόταση για κρητικό όμιλο δεν σχετίζονταν με την αύξηση των ομίλων από οκτώ σε δέκα. Το επιβεβαίωσε χωρίς καμία έκπληξη η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και το «επικύρωσε» η θετική ψήφος των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Κρήτης για την έγκριση του απολογισμού της διοίκησης Γραμμένου, αφού είδαν το δίκαιο αίτημά τους -δια μέσου Χανίων- να ικανοποιείται εν μέρει για αυτόνομο όμιλο στην κατηγορία. Το γεγονός όμως ότι δεν πέρασαν περισσότερες ομάδες από εννιά, η χαρά ήταν μισή… Οι αντιδράσεις ήδη άρχισαν από τα σωματεία που βλέπουν υποβαθμισμένη τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Ήταν μόλις μια …εβδομάδα

Πως "θα γίνει αυτό που πρέπει" κύριε Γραμμένε στην Εθνική μας ομάδα, όταν η αποτίμηση κυμαίνεται στο όλα καλά, με την αναφορά σας: "Μιλάτε για τις τραγικές εμφανίσεις. Συγγνώμη, γιατί δεν μπορεί να έχει κακές εμφανίσεις μια ομάδα; Είχε κακή λειτουργία η Εθνική; Πόση ήταν η διάρκεια αυτής της κακής εβδομάδας; Μια εβδομάδα ήταν, αυτό ήταν όλο". Οι κρατικές παρεμβάσεις και η υποτίμηση του ποδοσφαιρικού αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι το βαρύ χαρακτηριστικό της περιόδου που καλύφτηκε από τον μανδύα της εξυγίανσης.

-Περιμένοντας την ανακοίνωση για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι γνωστά, μένει να δούμε αυτό που έρχεται. Προπονητές πάντως όπως τους ορίζει… το πρότζεκτ, υπάρχουν!

-"Μας καλέσατε, δεν ήρθαμε"! Μπορεί να γίνει και τραγούδι σουξέ!

-Ο Χέρμπερτ Χούμπελ ξεγύμνωσε το παραμύθι Κοντονή και Βασιλειάδη, που για να καλύψουν την κομματική τους εμπλοκή στο ποδόσφαιρο, την επιλεκτική αβάντα των "δικών μας» και τον διορισμό των "κολλητών" στην Ομοσπονδία και γύρο από αυτήν...

-Άλλο οι πιθανότητες, άλλο ισχύουσα πραγματικότητα, για το αν οι FIFA- UEFA, θα μπορούσε να πληρώνουν τον επιβαλλόμενο και συντριπτικά μη αποδεκτό Περέιρα στην ΚΕΔ.

Οι σοφές τοποθετήσεις του Σαλάχ

Πολύ σοφές οι τοποθετήσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ, δίνοντας χέρι στήριξης στον Ουάρντα για τα ροζ μηνύματα του, που προκάλεσαν σάλο και κίνδυνο αποκλεισμού του από την Εθνική Αιγύπτου. Ο σταρ της Λίβερπουλ, έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter:

«Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον μέγιστο σεβασμό» «Το όχι» σημαίνει «όχι» Αυτά τα πράγματα είναι και παραμένουν ιερά».

-"Πιστεύω επίσης ότι πολλοί που κάνουν λάθη μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν πρέπει να σταλούν κατευθείαν στη γκιλοτίνα, που είναι η ευκολότερη διέξοδος.

-"Πρέπει να πιστεύουμε στις δεύτερες ευκαιρίες ... πρέπει να καθοδηγήσουμε και να εκπαιδεύσουμε. Η αποτροπή δεν είναι η απάντηση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News