H κρητική ενότητα έφερε αποτελέσματα!

Ποδόσφαιρο
H κρητική ενότητα έφερε αποτελέσματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ξεσηκωμός για τον κρητικό όμιλο στην Γ’ Εθνική έφερε αποτελέσματα

Είναι αλήθεια ότι με το κλίμα σύμπνοιας και ενότητας που υπάρχει μεταξύ τους, οι κρητικές Ενώσεις τα τελευταία χρόνια έχουν πετύχει πολλά πράγματα. Με τόλμη και θάρρος, προσπαθούν όλες μαζί να φέρουν καλύτερες ημέρες για το ποδόσφαιρο του νησιού, να ακουστεί έντονα η φωνή τους στα κέντρα αποφάσεων.

Η μάχη που έδινε ο Τζώρτζογλου εδώ και πολλά χρόνια για τον κρητικό όμιλο, η κορύφωση της προσπάθειας φέτος, η συνάντηση «κλειδί» του Πλούταρχου με τον Γραμμένο και το ισχυρό μέτωπο που δημιουργήθηκε με τις ΕΠΣ Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου έφερε σήμερα μια τεράστια εξέλιξη, αναφορικά με τον κρητικό όμιλο στην Γ’ Εθνική.

Βέβαια και η πίεση που ασκήθηκε σήμερα στην Γενική Συνέλευση, όταν «στη βράση κολλούσε το σίδερο» και οι τοποθετήσεις Κωνσταντινίδη και Λουτσέτη ήταν καθοριστικές για την επίσημη τοποθέτηση Γραμμένου.

Στη φωτογραφία ο Κώστας Κωνσταντινίδης από τα Χανιά, ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης από το Ηράκλειο, ο Σύλλας Λουτσέτης από το Λασίθι και ο Τίτος Χνάρης από το Ρέθυμνο είναι αγκαλιασμένοι, σε μια αγκαλιά δύναμης για το κρητικό ποδόσφαιρο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News