Όλα δείχνουν Κορνάρο για Κ19 Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Όλα δείχνουν Κορνάρο για Κ19 Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΠΑΕ Εργοτέλης ο πρώην τεχνικός της Κ19 Ηροδότου

O Λευτέρης Κορνάρος θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής της ομάδας Κ19 του Εργοτέλη, διαδεχόμενος στον πάγκο τον Βασίλη Πλεσίτη.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής ήταν πέρυσι στον πάγκο της Κ19 του Ηροδότου και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με το έργο του και σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και καιρό του είχε γίνει πρόταση να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ των ομάδων υποδομής της ΠΑΕ Εργοτέλης.

Ο Ηρόδοτος εξέδωσε ανακοίνωση, προμηνύοντας την συνεργασία του Εργοτέλη με τον Λευτέρη Κορνάρο: «Η διοίκηση του Ηροδότου, ευχαριστεί τον προπονητή και πρώην υπεύθυνο της Κ-19 και τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών κ. Κορνάρο Ελευθέριο, για την προσφορά του στον σύλλογο μας! Του εύχεται κάθε επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων του στο φίλο σωματείο της ΠΑΕ Εργοτέλης».

Το «αντίο» του Κορνάρου

Εντωμεταξύ, ο Λευτέρης Κορνάρος με δήλωσή του αποχαιρέτησε τον Ηρόδοτο και όλους όσους συνεργάστηκε στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού

«Δύσκολη η στιγμή του αποχωρισμού! Πέρασαν ήδη 11 μήνες. Κάνοντας ένα flash back, περάσαμε καλές μέρες, δύσκολες μέρες μα πάνω από όλα περήφανες μέρες. Με οδηγό την αξιοπρέπεια και το σεβασμό προς την ομάδα και τους εαυτούς μας, θα 'χω μόνο ωραίες στιγμές να θυμάμαι και να διηγούμαι!

Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό για μένα να αναφερθώ σε εκείνους που συνέβαλαν για να κάνουν τη ζωή μου και την προσπάθεια μου ομαλότερη. Για αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Σωκιανό και τους συνεργάτες του στην Κ19 Ηροδότου, που μου έδωσαν το χρίσμα του προπονητή και φυσικά την διοίκηση του κ. Παναγιωτάκη για την ανάθεση της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή του Ερασιτέχνη ΠΑΣΑ Ηροδότου.

Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες προπονητές για την ομαδική και ανιδιοτελή δουλειά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί! Επίσης όλους τους αθλητές του συλλόγου και τους γονείς τους για την στάση τους και την εποικοδομητική συνεργασία όλο αυτό το χρόνο. Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους απλούς ανθρώπους και στους φίλους της ομάδας, που με έκαναν μέρος της κοινωνίας της Αλικαρνασσού με τον πιο εγκάρδιο τρόπο.

Ήταν τιμή μου να είμαι μαζί σας και να εξελιχθώ ως προπονητής και αλλά κυρίως ως άνθρωπος

Με απεριόριστη εκτίμηση

Κορνάρος Ελευθέριος»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News