Τίποτα δεν γίνεται με σχέδιο, χωρίς «plan b»!

Ποδόσφαιρο
Τίποτα δεν γίνεται με σχέδιο, χωρίς «plan b»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Μπορεί ο Βέρα να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα με το «uefa pro» που του έκατσε, όμως το ποδοσφαιρικό μοντέλο Σαμαρά στον ΟΦΗ, δεν αφήνει κανένα κενό, πάνω στον σχεδιασμό, με οτιδήποτε προκύψει για τον συμπαθέστατο Χιλιανό. Πάντως γίνεται μέγας αγών για να επιτύχει η Χιλιανή αίτηση στα κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

-Λογικό πολύ για αυτό το μοντέλο ΟΦΗ να υπάρχουν κινήσεις τύπου «plan b», κατά το τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη του.

Ένδειξη για το «εύρος» του ρόστερ του ΟΦΗ

Η ένταξη του Κοσμά Τσιλιανίδη στον ΟΦΗ, είναι μια καλή πρώτη ένδειξη για την ευρύτερη στελέχωση της κρητικής ομάδας και την αναβάθμιση που έρχεται μέσω των μεταγραφικών κινήσεων της περιόδου.

Περιμένοντας τη συμπλήρωση του ρόστερ, η αναμονή ακόμη αρκετών ποδοσφαιριστών, που θα μπορούν να φτιάξουν το εύρος του με αξιόπιστο πρωταγωνιστικό δυναμικό, που αναμένεται ικανό να παρέχει τις εναλλακτικές του "ροτέισον", ανάλογα με τις ανάγκες.

Κι αυτό δείχνει σοβαρό ποδοσφαιρικό σχεδιασμό. Εν προκειμένω, ο  Τσιλιανίδης έχει ποιότητα και εμπειρία, είναι γεμάτος συμμετοχές στο πρωτάθλημα, διεκδικήθηκε από αρκετές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, ενώ καιρό πριν είχε αρχίσει η προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης να βρει τη φόρμουλα για να τον κρατήσει.

-«Πούλησε» πολύ, όπως λέμε στη δημοσιογραφική γλώσσα, η δήλωση του Νίκκι Παπαβασιλείου, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» της Κύπρου, με αφορμή την πρώην του Σλόβαν Μπρατισλάβας ως υποψήφια αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ. «Δεν θέλω να φύγω από τον Εργοτέλη».

Άσχετα με τη δέσμευσή του με συμβόλαιο δύο ακόμη χρόνων, που προφανώς έχει και τους όρους του…

-Υψηλής πιστότητας στην αυτογνωσία αποδεικνύεται ο μετρ της στοιχηματικής απάτης Ραούλ Μπράβο, αφού είχε δώσει ο ίδιος στον εαυτό του το παρατσούκλι «βασιλιάς της λάσπης».

-H σχέση "στοργής" μεταξύ Κυβέρνησης και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα πήρε και τη μορφή των εξώδικών, μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, που ξεσήκωσαν διαμαρτυρίες στην ηπειρωτική ομάδα για την αναδιάρθρωση!

-Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξανάβαλε στο στόμα τον ΠΑΣ λέγοντας για την στάση Μητσοτάκη κατά της αναδιάρθωσης, ότι "τώρα έρχεται ο πολιτικός αντίπαλος να πει αυτό που θέλουν να ακούσουν στα Γιάννενα, γιατί η αναδιάρθρωση δεν συμφέρει τον ΠΑΣ»!

-Την ίδια μέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα έστειλε εξώδικη επιστολή στον Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και στην ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ζητώντας την άμεση καταβολή των χρημάτων που προβλέπονται από το σχέδιο της αναδιάρθρωσης για τους συλλόγους της Super League 2 και της Football League"!

-Και καλά αυτό το «πωλούν αγώνες για να επιβιώσουν», που επικαλέστηκε ο Πρωθυπουργός για την αναδιάρθρωση, κολλάει στην απάθεια των οργάνων της Πολιτείας για τους ογκώδεις φάκελους των ύποπτων χειραγωγημένων αγώνων;

-Σίγουρα άλλη εικόνα, άλλη γραφή και άλλη κατάσταση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με την παρουσία του δημοσιογράφου Νίκου Γαβαλά στο ευαίσθητο πόστο του διευθυντή επικοινωνίας, μετά την προαγωγή του Κώστα Καραπαπά σε καθήκοντα Γ΄ Αντιπροέδρου και Επιχειρησιακού Διευθυντή (Director of Club Operations). 

-Ο Νίκος Γαβαλάς είναι γιος του αείμνηστου δημοσιογράφου και φίλου Νικήτα Γαβαλά, που ήταν πάντα υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας. Η κίνηση της "πειραϊκής" ΠΑΕ, δείχνει με την πρώτη ματιά και αλλαγή πλεύσης, στον λόγο και την επικοινωνία με το φίλαθλο κοινό. Η δύναμη είναι η αλήθεια, η ευπρέπεια και ο σεβασμός.

-Το επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ είναι στις 27 του μήνα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News