default-image

Κώστας Κιάσσος: Στο ποδόσφαιρο δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη

Ποδόσφαιρο
Κώστας Κιάσσος: Στο ποδόσφαιρο δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής της ΑΕ Μυλοποτάμου και παλαίμαχος παίκτης του ΟΦΗ στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV...

O Κώστας Κιάσσος μιλάει πάντα με λόγια ψυχής. Και χθες-μια μέρα μετά την γιορτή του πατέρα-δεν δίστασε να χαρακτηρίσει πατέρα του τον αείμνηστο Ευγένιο Γκέραρντ και να μιλήσει με μεγάλη συγκίνηση για τον σπουδαίο Ολλανδό.

"Μέχρι και σήμερα βαδίζω και έχω στο μυαλό μου τις συμβουλές του", είπε χθες στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν την ομάδα που έκανε..."τρένο" σαν προπονητής (ΑΕ Μυλοποτάμου), την ομάδα που σταμάτησε σαν ποδοσφαιριστής στα 42 του χρόνια (ΟΦΗ) αλλά και την Εθνική που έχει τεχνικό τον Άγγελο Αναστασιάδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη μεγάλη του καριέρα. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι είπε ο Κιάσσος...

Για τη δουλειά του προπονητή: "Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Πρέπει να διαχειρίζεσαι πολλά πράγματα και πρέπει να τα ζυγίζεις και να τα αξιολογείς σωστά.  Έχεις σαν προπονητής να διαχειριστείς 25 διαφορετικούς χαρακτήρες. Πρέπει σαν προπονητής να είσαι κοντά στους παίκτες και να τους καταλαβαίνεις, αλλά και οι παίκτες πρέπει να έρθουν κοντά στον προπονητή..."

Για την ΑΕ Μυλοποτάμου που έσπασε τα "κοντέρ": "Όταν πας σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Στο ποδόσφαιρο εξάλλου τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Το πρωτάθλημα του Ρεθύμνου δεν έχει ίσως το επίπεδο του Ηρακλείου, ωστόσο ακόμα και σε τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να κάνει το απόλυτο! Είμαστε λοιπον χαρούμενοι για όσα πετύχαμε. Συνεχίζουμε με τη λέξη δουλειά να είναι ιερή..."

Η ΑΕ Μυλοποτάμου κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρεθύμνου με 30 νίκες σε 30 παιχνίδια και ακόμα είχε:

✔️Την καλύτερη επίθεση με 154 γκολ.

✔️ Την καλύτερη άμυνα με 9 γκολ παθητικό.

✔️ Πρώτο σκόρε με ρεκόρ 50(!) γκολ τον Βελονάκη.

Για τον ΟΦΗ: "Ο ΟΦΗ έχει...μαστιγωθεί, έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο είχε την τύχη να βρεθούν στον δρόμο του άξιοι άνθρωποι που έχουν όραμα, θέληση και δυνατότητες να του δώσουν ώθηση. Δεν θα πω για τα χρήματα γιατί αυτά πολλές φορές από μόνα τους δεν είναι αρκετά..."

Για την Εθνική και τον Αναστασιάδη: "Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία. Η Εθνική είναι για μένα η σημαντικότερη ομάδα και είναι άσχημο ότι γίνεται εντός της ομάδας να γίνεται γνωστό με κάθε λεπτομέρεια. Πρέπει να προστατευτεί η Εθνική..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News