Τριπλέτα από το Ηράκλειο στις Εθνικές Ομάδες!

Ποδόσφαιρο
Τριπλέτα από το Ηράκλειο στις Εθνικές Ομάδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντάκης, Σαντοριναίος και Κουτσουπιάς αναχωρούν τις επόμενες ημέρες για Καρπενήσι

Η παρουσία τους στην Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣΗ την περσινή χρονιά αλλά και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και του ΠΟΑ, φέρνει τρία ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου στις Eθνικές Ομάδες.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΠΣΗ, οι Παναγιώτης Κοντάκης και Αντώνης Σαντοριναίος του ΠΟΑ θα πάνε στο Καρπενήσι από 24 έως 27 Ιουνίου, καθώς βρίσκονται στις τελικές επιλογές της Προεθνικής Ομάδας Κ-14. Επίσης ο Φώτης Κουτσουπιάς από τον ΟΦΗ θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι από 27 έως 29 Ιουνίου για να συμμετέχει στις προπονήσεις της Προεθνικής Ομάδας Κ-13.

Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτά τα παιδιά που από μικρή ηλικία ξεκινούν στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων ενώ ήδη κάνουν και σημαντικά βήματα στην συλλογική τους καριέρα. Ο Κοντάκης με τον Σαντοριναίο από τον ΠΟΑ είχαν κληθεί τις προηγούμενες εβδομάδες από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Κοντάκης όλα δείχνουν ότι θα μετακομίσει στην Αθήνα για να φορέσει τη φανέλα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ενώ αναμένονται εξελίξεις και με τον Σαντοριναίο.

Όσον αφορά τον Κουτσουπιά, αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ΟΦΗ στην ηλικία του και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του Γιώργου Κουτσουπιά αλλά και του αδερφού του Ηλία που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Ιταλία και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων της Μπολόνια, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Ομάδα Νέων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News