Ποδόσφαιρο

Φύσσας: Ο Σάντος ήθελε να μείνει και τον απομάκρυναν!

Αποκαλυπτικός ο πρώην συνεργάτης του τεχνικού της Εθνικής Πορτογαλίας...

Αποκαλυπτικός ο Τάκης Φύσσας σε συνέντευξη που έδωσε καθώς μιλησε και για τον τρόπο που ο Φερνάντο Σάντος έγινε παρελθόν από την Εθνική Ελλάδος...

«Ήταν καθαρά απόφαση της Ομοσπονδίας η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος, εκείνος ήθελε να μείνει. Μαζί του έφυγα και εγώ που ήμουν αυτός που τον είχε φέρει στην ομάδα όταν αποχώρησε ο Ότο Ρεχάγκελ. Μαζί με τον τότε πρόεδρο Σοφοκλή Πιλάβιο κάτσαμε και αποφασίσαμε πως πρέπει να φέρουμε έναν προπονητή που να αφομοιώνει τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων και να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων είναι να βρισκόμαστε σε μία σωστή αμυντική λειτουργία και από εκεί και πέρα να προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο. Πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας».

Και συνέχισε: «Η ομάδα από το 2004 και μετά ήταν μία ομάδα που θα ηττηθεί δύσκολα, δεν θα γίνει έρμαιο του αντιπάλου. Αυτό το πετύχαμε με τον Σάντος, ήμασταν στο Ευρωπαϊκό του 2012, στο Παγκόσμιο του 2014. Γνωρίζω προσωπικά πως ο Φερνάντο Σάντος ήθελε να μείνει στην Εθνική. Όταν φύγαμε εμείς έφυγαν και οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές του 2004 που κρατούσαν τα στεγανά στην Εθνική ομάδα. Πρέπει πάντα στην Εθνική να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα σε τεχνικό διευθυντή, προπονητή και αρχηγούς. Αυτό γινόταν τότε και διαλύθηκε όταν έφυγαν ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης. Αυτό ήταν καταλυτικός παράγοντας στο να μην υπάρχει συνέχεια στην Εθνική ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια