Ελλάδα-Βοσνία προς Παγκρήτιο τον Οκτώβριο!

Ποδόσφαιρο
Ελλάδα-Βοσνία προς Παγκρήτιο τον Οκτώβριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενέργειες από ΕΠΟ και ΕΠΣΗ προκειμένου το παιχνίδι στις 15 Οκτωβρίου για την Εθνική να γίνει στο Ηράκλειο

Η ήττα από την Αρμενία έφερε στην επιφάνεια τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα που ταλανίζουν την Εθνική Ομάδα, η οποία διανύει μεγάλη αγωνιστική κρίση και κινδυνεύει πλέον να μείνει εκτός από άλλη μια μεγάλη διοργάνωση, όπως είναι το EURO 2020.

Η αγωνιστική εικόνα της Εθνικής ήταν ανάλογη με την γύμνια στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, κάτι που δεν είναι διόλου τιμητικό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μετά το παιχνίδι με τους Αρμένιους, μία από τις ήρεμες και ενωτικές φωνές που ακούστηκαν ήταν αυτή του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου, ο οποίος τόνισε ότι η Εθνική Ομάδα δεν πρέπει να σκύψει το κεφάλι και κάλεσε σε συστράτευση μαζί με την ΕΠΣΗ την ΕΠΟ, τον δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης προκειμένου άμεσα να γίνουν ενέργειες προκειμένου το Παγκρήτιο να αποτελέσει τη νέα έδρα της.

Στον προκριματικό όμιλο για το EURO 2020, η Ελλάδα έχει δώσει δύο εντός έδρας παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με Ιταλία και Αρμενία και απομένουν άλλα τρία εντός. Αυτά είναι στις 8 Σεπτεμβρίου με το Λιχτενστάιν, στις 15 Οκτωβρίου με τη Βοσνία και με Φινλανδία στις 18 Νοεμβρίου. Το ιδανικό θα ήταν βέβαια από το Σεπτέμβρη κι έπειτα το Παγκρήτιο να ντυθεί στα γαλανόλευκα αλλά με την παρούσα κατάσταση και τα έργα να έχουν μείνει στάσιμα εδώ και εβδομάδες, οι πιθανότητες για να γίνει αυτό είναι μηδαμινές. Έτσι απομένουν τα παιχνίδια με Βοσνία και Φινλανδία που στόχος είναι να γίνουν στο Παγκρήτιο αλλά και πάλι χρειάζεται πολύ τρέξιμο και πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να είναι έτοιμο για να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες επιπέδου UEFA.

Το σκέπαστρο είναι ασφαλώς το μεγάλο αγκάθι αλλά υπάρχουν και άλλα σοβαρά ζητήματα, όπως οι αίθουσες φιλοξενίας VIP, οι χώροι των media κ.α. που θέλουν πολύ δουλειά. Βάσει πάντως και των επαφών που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, από την ΕΠΟ διαφαίνεται ότι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε τουλάχιστον τον Οκτώβριο στο παιχνίδι με τη Βοσνία το Παγκρήτιο να είναι σε θέση να φιλοξενήσει την Εθνική μας ομάδα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News