Ποδόσφαιρο

Το τετ-α-τετ Κουτεντάκη-Γραμμένου στην Αθήνα

Η συζήτηση με τον Μεσαρίτη αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ ήταν μια καλή ευκαιρία για τον πρόεδρο της ΕΠΟ να... ξεχάσει τις έγνοιες της Εθνικής

Ταξίδι εξπρές έκανε χθες στην Αθήνα ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης. Το προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο δεν αναβλήθηκε, παρότι στην Ομοσπονδία είχαν μεγάλες σκοτούρες με την Εθνική Ομάδα.

Κι από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ήταν ένα τετ-α-τετ που κράτησε πάνω από δύο ώρες! Ήταν ίσως μια καλή ευκαιρία για τον Βαγγέλη Γραμμένο να τα πει με έναν κρητικό παράγοντα και να… ξεχάσει τις έγνοιες της Εθνικής.

Το θέμα του κρητικού Ομίλου στην Γ’ Εθνική τέθηκε επί τάπητος στον Γραμμένο. Βέβαια υπάρχουν κάποια «αγκαθάκια» αλλά κάτι μπορεί να γίνει από φέτος σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα που επιθυμούν όλες οι κρητικές Ενώσεις και όχι μόνο η ΕΠΣΗ. Όλα είναι ανοιχτά!

Επίσης συζητήθηκαν και άλλα θέματα που ήταν στην ατζέντα του Πλούταρχου… Κάποιοι που τον «πέτυχαν» το απόγευμα στο αεροδρόμιο, τον είδαν χαμογελαστό, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, αν και ο Πλούταρχος είναι ένας άνθρωπος από τη φύση του αισιόδοξος…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια