Εθνική… καληνυχτ-ιάν!

Ποδόσφαιρο
Εθνική… καληνυχτ-ιάν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική βραδιά Αναστασιάδη και διεθνών στο ΟΑΚΑ και ήττα με 2-3 από την Αρμενία

Το κατάφερε και αυτή η Εθνική Ομάδα να γράψει μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γνωρίζοντας απόψε ντροπιαστική ήττα με 2-3 από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ.

Μια ήττα που στερεί πολλές ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του EURO 2020 αφού έμεινε στους 4 βαθμούς, η Ιταλία που νίκησε 2-1 τη Βοσνία πήγε στους 12 και η Φινλανδία βρίσκεται στους 9 και στο +5 από την Εθνική μας καθώς νίκησε 0-2 το Λιχτενστάιν.

Η αποψινή τραγική βραδιά πιθανότατα ήταν και η τελευταία για τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο…

Τα πράγματα φάνηκαν από νωρίς ότι δεν θα πάνε καλά για την Ελλάδα, με την Αρμενία να μπαίνει εξαιρετικά στο παιχνίδι και να προηγείται 0-1 με γκολ του Καραπετιάν στο 8’ ενώ στο 33’ ο Γκαζαριάν έδωσε προβάδισμα 0-2 στην ομάδα του πριν κλείσει το α’ ημίχρονο.

Με διάθεση να πιέσει μπήκε στην επανάληψη το εθνικό μας συγκρότημα και στο 54’ μετά από ασίστ του Φορτούνη, ο Ζέκα μείωσε 1-2. Η εικόνα της Εθνικής μας όμως συνέχισε να είναι προβληματική, αφού έβγαινε μπροστά και άφηνε τελείως ακάλυπτα τα μετόπισθεν με αποτέλεσμα στο 75’ να έρθει η χαριστική βολή σε αντεπίθεση των Αρμένιων και τον Μπαρσεκγιάν να κάνει το 1-3. Στο 86’ μείωσε με ένα ωραίο γκολ ο Φορτούνης σε 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ, αν και θα μπορούσε στην καθυστερήσεις ο Κολοβός να ισοφαρίσει αλλά και οι Αρμένιοι στη συνέχεια παραλίγο να βάλουν και τέταρτο γκολ…

ΕΛΛΑΔΑ (Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας (17' Κώτσιρας), Ζέκα, Σάμαρης (75' Σιώπης), Μασούρας, Πέλκας (68' Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.

ΑΡΜΕΝΙΑ (Γκιουλμπουνταχιάντς): Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν (55' Χοφπεσιάν), Γκαζαριάν (83' Αβετισιάν), Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μιχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν (70' Μπαμπαγιάν), Ισκανιάν.

Αποτελέσματα (4η)

Ελλάδα-Αρμενία                 2-3

Ιταλία-Βοσνία                      2-1

Λιχτενστάιν-Φινλανδία    0-2

Η βαθμολογία

1.Ιταλία              12

2.Φινλανδία      9

3.Αρμενία          6

4.Ελλάδα            4

5.Βοσνία            4

6.Λιχτενστάιν   0

H 5η αγωνιστική (5/9)

Βοσνία-Λιχτενστάιν

Αρμενία-Ιταλία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News