Οκτώ ταλεντάκια από το Αθλόπολις στον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Οκτώ ταλεντάκια από το Αθλόπολις στον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Αθλόπολις συνεχίζει την παραγωγή ταλέντων τροφοδοτώντας τις μεγάλες ΠΑΕ

Tο Αθλόπολις επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του και ανακοίνωσε σήμερα ότι οκτώ ταλεντάκια του (γεν. 2007-08-09) πήραν μεταγραφή στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Παράλληλα εκφράζεται η στήριξη στο project του κ. Σαμαρά και του επιτελείου του…

Η ανακοίνωση του Αθλόπολις αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη μας χαρά και τιμή, γνωρίζοντας ότι πέρα από το χαμόγελο των παιδιών που έρχονται σε αυτή την ακαδημία είναι καθήκον μας να καταφέρνουμε να "τροφοδοτήσουμε" με ταλέντα τις μεγάλες ΠΑΕ της χώρας αλλά κυρίως του νησιού μας...

Συνεχίζοντας την παράδοση , είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή 8 ποδοσφαιριστών μας στην ΠΑΕ ΟΦΗ..

Το Athlopolis Club στηρίζει την προσπάθεια που κάνει ο Κύριος Σαμαράς με το επιτελείο του για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον για τα ταλέντα του νησιού μας!

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές :

ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (2006)

ΚΌΤΣΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (2006)

ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (2006)

ΜΠΛΙΝΤΟ ΟΡΕΣΤΗΣ (2006)

ΤΑΚΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (2006)

ΛΙΜΕ ΓΚΡΕΙΣΙ (2006)

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (2007)

ΚΟΖΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (2008)

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο σε αυτό το νέο ξεκίνημα μικροί κύριοι!

Είμαστε βέβαιοι ότι με συνεχής δουλειά και πειθαρχία κάθε χρόνο θα έχουμε την χαρά να βλέπουμε δικά μας παιδιά που ακούμπησαν μπάλα για πρώτη φορά πριν χρόνια μέσα στα γήπεδα μας να έχουν την ευκαιρία για το "άλμα"..

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, κάτι τέτοιες στιγμές μας κάνουν δίπλα υπερήφανους για αυτό που έχουμε καταφέρει !!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News