Πράματα και θάματα του ποδοσφαίρου…

Ποδόσφαιρο
Πράματα και θάματα του ποδοσφαίρου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

-Μπορεί αυτό που συμβαίνει στην Ισπανία, με τον Ραούλ Μπράβο και τα στημένα, να διεγείρει κάπως και αυτούς που επαγγέλθηκαν τους εξυγιαντές στην Ελλάδα, μήπως και σώσουν κάτι από την τσίπα τους, που έχει γίνει κομματάκια και θρύψαλα…

-Αρκεί, βέβαια, να έχει απομείνει δείγμα τσίπας στο πανάκριβο βασίλειό τους… που ράβει και ξηλώνει ανάλογα τον πελάτη. Μιλάμε για «ιερατεία» που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, πολιτικές ηγεσίες και όργανα απονομής δικαιοσύνης…

-Για να δούμε τι θα δούμε με κείνη την ελληνική ιστορία ποδοσφαίρου, όπου «κατηύθυναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους σε ήττες με μεγάλα σκορ, τους υποχρέωναν να παραδίδουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τους έλεγαν ότι όποιος διαφωνεί πρέπει να εξέλθει των αποδυτηρίων...». (Θέμα: Δικογραφία-σοκ για έξι χειραγωγημένους αγώνες της Football League και τέσσερις του Κυπέλλου).

-Σε καμιά περίπτωση… αμέριμνοι σε «άλλη» χώρα.

-Εδώ μέσα γίνονται πράματα και θάματα… Μέχρι και μαυροδάνεια μεταξύ Μπράβο και Καρυπίδη…

-Πολλά δανεικά εκεί στη Θεσσαλονίκη. Χτες δικαιώθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην δικαστική διαμάχη του με τον Ζήση Βρύζα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ είχε δανείσει το 2013 στον παλιό του συμπαίκτη με ιδιωτικό συμφωνητικό το ποσό των 65.000 ευρώ και τσουπ στα δικαστήρια.

-Θλιβερά επίσης όσα γίνονται μεταξύ των συμφερόντων των οικονομικά ισχυρών του ποδοσφαίρου με τους κυβερνήτες του τόπου.

-Σκέψου και ότι χτες ήταν η παγκόσμια μέρα του περιβάλλοντος! Πολύ αλουμίνιο και άφθονο μεθάνιο…

-Στην Κρήτη υπάρχει ωστόσο ένα μοναδικό, ισχυρό και ξεχωριστό πλεονέκτημα. Η ίδια η Κρήτη!

-Ο ΟΦΗ καλώς ακολουθεί τη δική του πορεία μέσα από επενδύσεις και υποδομές χωρίς «στρατόπεδα» και «άρματα».

-Αλλά επειδή μετέχει σε έναν πραγματικό κόσμο που ζει για να τρέφει τις τσέπες και τους μεγάλους, εκείνο που ίσως χρειαστεί, είναι συστήματα κεραιών προστασίας της ομάδας και των επενδύσεων και μαζί διαρκή ενίσχυση του αγωνιστικού «οπλοστασίου».

-Όσο κι αν λέει ο μέγας Γιώργος Καραγκούνης: «Όσα χρόνια και αν περάσουν, σαν το ποδόσφαιρο τίποτα».

-Δυο είναι οι σούπερ στιγμές της σεζόν που έκλεισε την αυλαία. Η μία; Ανήκει στον Μέσι με το ελεύθερο λάκτισμα του εναντίον της Λίβερπουλ, το κάτι που μένει από τα άκρως μαγευτικά του Champions League. (Σκίτσο)

-Η άλλη; Εχει επίσης το χάρισμα του ενός και μοναδικού Θεού. Αναντίρρητα στο όνομα του Ναμπί που επιβεβαίωσε τη δύναμη της πίστης, ότι η μπάλα μπορεί να περάσει από τη μύτη της βελόνας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News