"Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών ήταν όνειρο να γίνει στο Ηράκλειο"

Ποδόσφαιρο
"Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών ήταν όνειρο να γίνει στο Ηράκλειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών Ιωσήφ Σταυρακάκης μίλησε στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV...

Η κρητική ψυχή κάνει τη διαφορά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών. Ένας Κρητικός ο Ιωσήφ (Σήφης) Σταυρακάκης με καταγωγή από τ' Ανώγεια ήταν ο άνθρωπος που σαν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθλητισμού στην Ελλάδα έκανε τα πάντα για να φέρει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ελλάδα και στη συνέχεια στο Ηράκλειο.

Ο κ. Σταυρακάκης μίλησε με μεγάλη χαρά στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV για το μεγάλο γεγονός: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι, το περιμέναμε με χαρά αυτό που γίνεται. Ήταν ένα όνειρο να έρθει το πρωτάθλημα στην Κρήτη και δη στην Ελλάδα και τώρα θέλουμε να φέρουμε στο Ηράκλειο και το Παγκόσμιο του μπάσκετ.

Όσο για το αγωνιστικό, καρδιοχτυπήσαμε αλλά κερδίσαμε την Ισπανία, αύριο (σ.σ. σήμερα) έχουμε στις 18.00 τη μάχη στις Αρχάνες με την Ιταλία και στόχος είναι να πάρουμε την πρωτιά! Να σηκώσουμε το Κύπελλο!"

Για πολλούς ο πιο ισχυρός αντίπαλος είναι η ομάδα της Τουρκίας και αυτό φάνηκε και από τα όσα έγιναν τη Δευτέρα αν και ο κ. Σταυρακάκης θεωρεί "αδυναμο αντίπαλο" τη Δανία την οποία οι Τούρκοι συνέτριψαν...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News