Η ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων για τις εκλογές

Ποδόσφαιρο
Η ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων για τις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαίρει το νέο δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη και εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον απερχόμενο Εμμανουήλ Καλλέργη

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ολοκληρώθηκαν με τα Ανώγεια να εκλέγουν νέο δήμαρχο τον Σωκράτη Κεφαλογιάννη. Το σωματείο του Αετού σε ανακοίνωσή του μετά τις εκλογές συγχαίρει το νέο δήμαρχο αλλά εκφράζει και θερμές ευχαριστίες στον απερχόμενο Εμμανουήλ Καλλέργη.

Επίσης συγχαίρει τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη όπως και τους τρεις εκλεγμένους Ανωγειανούς συμβούλους Νίκο Ξυλούρη, Νίκο Σκουλά και τον Νίκο Καλλέργη του Γιαννάκο. Επίσης το σωματείο του Αετού δηλώνει υπερήφανο για το ύψιστο επίπεδο πολιτικού πολιτισμού μέσα στο οποίο διεξήχθησαν

«Το Δ.Σ του Α.Ο Αετός Ανωγείων εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον Σωκράτη Κεφαλογιάννη για την εκλογή του στον δημαρχιακό θώκο μετά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και του εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία του και τις δυνατότητες του, τις οποίες έχει δείξει και στις δυο προηγούμενες θητείες του στην ίδια θέση, κατά την περίοδο 2007-2014.Έντιμος, οραματιστής, καινοτόμος και δημιουργικός, ο Σωκράτης θα προσφέρει στον τόπο του από το ίδιο μετερίζι, έχοντας πλέον και μια τεράστια εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Θα είμαστε δίπλα του, όπως είμαστε σίγουροι ότι θα πράξει και αυτός για τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό των Ανωγείων.

Επίσης εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον απερχόμενο δήμαρχο Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργη που από το 2014 μέχρι και σήμερα στάθηκε με κάθε τρόπο στο πλευρό της ομάδας μας, σε μια δύσκολη περίοδο της ιστορίας μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να συνεχίσει ο Αετός να προσφέρει στα Ανώγεια σε αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Η συμβολή του ήταν μεγάλη και στην πρόσφατη “μεταγραφή” του Αετού στο Ηράκλειο και την αναδιοργάνωση των Ακαδημιών του με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών του χωριού. Τέλος η απερχόμενη δημοτική αρχή αφήνει πίσω της την παρακαταθήκη της ανακατασκευής του γηπέδου των Ανωγείων με ένα ποσό που πλησιάζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, έργο που είμαστε βέβαιοι ότι θα ολοκληρώσει με επιτυχία ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Το Δ.Σ του Αετού που αποτελείται από ενεργά μέλη της Ανωγειανής κοινωνίας, παρακολούθησε με ενδιαφέρον την προεκλογική περίοδο, συμμετείχε ενεργά στις εκλογές στηρίζοντας Δημοκρατικά είτε τον Σωκράτη Κεφαλογιάννη, είτε τον Εμμανουήλ Καλλέργη, είτε τον Στέλιο Σταυρακάκη και δηλώνει υπερήφανο για το ύψιστο επίπεδο πολιτικού πολιτισμού μέσα στο οποίο διεξήχθησαν και αργότερα με την ανακοίνωση του αποτελέσματος για την στάση και τις δηλώσεις όλων των υποψηφίων που επέδειξαν ήθος και μεγαλείο. Όλοι μαζί ανεβάζουμε τα Ανώγεια ψηλότερα με τέτοιες πρακτικές και είμαστε περήφανοι για το επίπεδο των πολιτικών ανδρών του τόπου μας. Στα 18 μέλη του δημοτικού συμβουλίου που έκαναν και αυτοί τον έντιμο αγώνα τους εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας για καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν.

Τέλος εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Σταύρο Αρναουτάκη για την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Κρήτης, σε έναν άνθρωπο που στάθηκε με θέρμη στο πλευρό μας και μας βοήθησε με καθοριστικό τρόπο στο νέο μας ξεκίνημα. Καλή δύναμη στο έργο του και πάντα να είναι δίπλα και τόσο ενεργά στα αθλητικά δρώμενα ολόκληρης της Κρήτης. Δίπλα του στην Περιφέρεια Κρήτης ως εκλεγμένοι σύμβουλοι θα είναι και τρεις ξεχωριστοί Ανωγειανοί άνδρες και είμαστε περήφανοι για την εκλογή τους. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν και στον Νίκο Ξυλούρη, πρώην δήμαρχο Ανωγείων και Αντιπεριφερειάρχη, αλλά και στα άλλα δυο νέα μέλη τον δικηγόρο Νίκο Σκουλά και τον Νίκο Καλλέργη του Γιαννάκο που εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη. Καλή δύναμη σε όλους, στο πλευρό ενός άξιου Περιφερειάρχη, του Σταύρου Αρναουτάκη!»

Πηγή φωτογραφίας: anogi.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News