Παρελθόν για τον ΟΦΗ οι Καραμπετάκης και Αμανατίδης

Ποδόσφαιρο
Παρελθόν για τον ΟΦΗ οι Καραμπετάκης και Αμανατίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε συνεχίζουν στο τεχνικό τιμ τη νέα σεζόν

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του ΟΦΗ με τον προπονητή, Νίκο Καραμπετάκη που ήταν εκ των βοηθών του Βέρα, αλλά και με το γυμναστή, Νίκο Αμανατίδη.

Αμφότεροι είχαν έρθει στην ομάδα του Ηρακλείου επί των ημερών του Νίκου Παπαδόπουλου, κι όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για το χαρακτήρα τους.

Βέβαια, σημαντική ήταν η προσφορά τους και από το πόστο που είχε ο καθένας, ενώ σήμερα είχαν συζήτηση με το διευθυντή ποδοσφαίρου, Γιάννη Σαμαρά, όπου κατέληξαν ότι δε θα ανανεωθούν τα συμβόλαια τους.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση τους και στάθηκε ιδιαίτερα στο ήθος και τον επαγγελματισμό τους.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη και τον γυμναστή Νίκο Αμανατίδη. Δύο μέλη του τεχνικού τιμ, τα οποία είχαν σημαντικό μερίδιο τόσο στην άνοδο της ομάδας μας στη Super League όσο στην επίτευξη του φετινού στόχου της παραμονής στην κατηγορία και ξεχώρισαν για το ήθος και τον επαγγελματισμό τους από την πρώτη ως την τελευταία μέρα που βρέθηκαν στον ΟΦΗ. Τους ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας τα προηγούμενα χρόνια και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News