Ποδόσφαιρο

Η ΕΠΣΗ πιέζει την ΕΠΟ για τον κρητικό όμιλο στην Γ’ Εθνική

Επιστολή στην ΕΠΟ για να μπει το θέμα στην Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουνίου

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι καυτό αναφορικά με την Γ’ Εθνική και την προσπάθεια για την δημιουργία ομίλου αμιγώς με κρητικές ομάδες.

Μετά τα σενάρια των προηγούμενων ημερών, σήμερα η ΕΠΣ Ηρακλείου πήρε επισήμως θέση και με επιστολή της στον πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητά να συγκροτηθεί όμιλος Κρήτης στην Γ’ Εθνική ενώ προτείνει να είναι με 16 ομάδες και τα κενά να καλυφθούν αναλογικά με ομάδες των Ενώσεων της Κρήτης.

Η ΕΠΣΗ ζητά η δημιουργία του ομίλου Κρήτης να μπει στα έκτακτα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ΕΠΟ στις 28 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογες επιστολές θα υπάρξουν και από τις υπόλοιπες κρητικές Ενώσεις, με τις πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση να είναι μαζικές. Η επιστολή της ΕΠΣΗ προς την ΕΠΟ, η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου, αναφέρει τα εξής:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, αφουγκραζόμενη τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Γ’ Εθνικής και τα δυσβάσταχτα έξοδα λόγω των ταξιδιών στον Πειραιά και την Αθήνα, θέτει υπόψιν σας για άλλη μία φορά το θέμα της δημιουργίας ομίλου στην Γ’ Εθνική που θα αποτελείται αποκλειστικά από ομάδες της Κρήτης.

Είναι ένα πάγιο αίτημα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης και των σωματείων, προκειμένου να απαλλαγούν από τον οικονομικό βραχνά των ταξιδιών και απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ανάλογη είναι η θέση των Ενώσεων και των σωματείων από τον Πειραιά και την Αθήνα, που υποχρεώνονται να κάνουν κάθε χρόνο πολλές αποστολές στην Κρήτη για να αγωνιστούν με τις ομάδες του νησιού.

Η πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου είναι η δημιουργία κρητικού ομίλου στην Γ’ Εθνική με 16 ομάδες και οι θέσεις που θα χρειαστεί να καλυφθούν να προκύψουν αναλογικά από τις Ενώσεις της Κρήτης.

Ζητάμε η πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου να συμπεριληφθεί επί των έκτακτων θεμάτων που θα συζητηθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία συγκαλείται στις 28 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια