Έπαιξαν μπάλα για τον Στάθη στο Ατσαλένιο

Ποδόσφαιρο
Έπαιξαν μπάλα για τον Στάθη στο Ατσαλένιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλιοί και νέοι παίκτες του Κεραυνού έστειλαν μήνυμα φιλίας και αλληλεγγύης στον Στάθη Καραταράκη

Θυμήθηκαν όμορφες στιγμές, όταν αντάμωναν ποδοσφαιρικά στα γήπεδα, οι παλιοί παίκτες του Κεραυνού και χθες το απόγευμα έδωσαν ραντεβού στο πολύ γνώριμο γι’ αυτούς γήπεδο του ΠΟΑ.

Εκεί, με τον προπονητή τους Σωτήρη Συνάνη να βρίσκεται στην θέση του στην άκρη του πάγκου, οι παλιοί παίκτες του Κεραυνού αντιμετώπισαν σε μία ξεχωριστή συνάντηση την τωρινή ομάδα του Κεραυνού, η οποία απαρτίζεται από παιδιά που αποτελούν το μέλλον του ΠΟΑ.

Αυτή η πρωτοβουλία των παλιών παικτών του Κεραυνού έγινε με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ένας καλός τους φίλος και πλέον βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο της πλήρους αποκατάστασης της υγείας του.

Ο λόγος για τον Στάθη Καραταράκη, ο οποίος μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγους μήνες και την μεγάλη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο, έχει επιστρέψει σπίτι του και κοντά στην οικογένειά του, ενώ τέτοιες πρωτοβουλίες από τους φίλους του, του δίνουν στήριξη για να συνεχίσει την πορεία της αποκατάστασής του. Μάλιστα ήταν και ο ίδιος στο γήπεδο...

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, όλα τα έσοδα από το φιλικό θα διατεθούν στον Στάθη Καραταράκη, σε μια αγνή πράξη φιλίας και αλληλεγγύης…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News