Ποδόσφαιρο

Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΕΠΣΗ για τις εκλογές

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣΗ μετά τις εκλογές για Αρναουτάκη, Συριγωνάκη, Δροσίτη και όλα τα μέλη της και τους ανθρώπους του αθλητισμού που ήταν υποψήφιοι με ήθος και ειλικρίνεια στην διαδικασία:

«O πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ συγχαίρουν τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την επανεκλογή του και εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία τους και παράλληλα η πολύτιμη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στα σωματεία και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Συγχαίρουμε όλους τους νεοεκλεγέντες συμβούλους στην Περιφέρεια Κρήτης και στα δημοτικά συμβούλια όλων των δήμων του Νομού Ηρακλείου.

Συγχαίρουμε όλους εκείνους τους νεοεκλεγέντες ανθρώπους τους αθλητισμού. που μέσα από την ευθύνη που αναλαμβάνουν, θα προσπαθήσουν για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών και την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τον κ. Νίκο Συριγωνάκη για την επανεκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης και είμαστε ευτυχείς που ένας άνθρωπος που έχει δώσει μάχες για τον αθλητισμό, τόσο ως διαιτητής τις προηγούμενες δεκαετίες, όσο και ως εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης τα τελευταία χρόνια, είναι πάντα κοντά στην ΕΠΣΗ και στα σωματεία και δείχνει το σωστό δρόμο για την πρόοδο του ποδοσφαίρου.

Επίσης συγχαίρουμε ιδιαίτερα τον γιατρό κ. Γιάννη Δροσίτη, επί χρόνια στέλεχος της ΕΠΣΗ, για την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου. Ο κ. Δροσίτης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση οργάνωσης και διοίκησης σε θέματα αθλητισμού και είμαστε σίγουροι ότι μέσα από το δήμο Ηρακλείου θα δώσει πνοή σε πολλά αθλητικά ζητήματα και άμεσες λύσεις σε προβλήματα.

Συγχαίρουμε επίσης τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ γιατρό-ορθοπεδικό κ. Γιώργο Στεφανουδάκη, τα μέλη της Ένωσης κ.κ. Δημήτρη Χρονάκη και Βαγγέλη Πετούση όπως και τα μέλη των επιτροπών της ΕΠΣΗ κ. Γιώργο Φανουράκη και κ. Μαρίνα Τριλυράκη-Καλομοιράκη για τον ηθικό και ειλικρινή αγώνα που έδωσαν στις δημοτικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας την μεγάλη τους διάθεση για να βοηθήσουν στο κοινό καλό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια