Στις 24 Αυγούστου η… σέντρα στη Super League 1 τη νέα σεζόν

Ποδόσφαιρο
Στις 24 Αυγούστου η… σέντρα στη Super League 1 τη νέα σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας σε πλέι-οφ και πλέι-άουτ

Η σημερινή συνεδρίαση της Super League 1 οριστικοποίησε κάποια δεδομένα, πέρα από τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά το τελευταίο, οι ομάδες θα «κρατήσουν» στα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ, την βαθμολογική συγκομιδή που είχαν και στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Επίσης, αποφασίστηκε η σέντρα για τη νέα σεζόν να γίνει στις 24 Αυγούστου, ενώ η πρόταση της λίγκας την ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας, θα είναι ο τελικός να είναι μονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/Επικυρώθηκαν ομόφωνα οι βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ17 και Κ15 και μερικώς η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Κ19 (λόγω εκκρεμούς ένστασης).

2/Έγινε ομόφωνα η εγγραφή της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ  ως Μέλους του Συνεταιρισμού.

3/Αποφασίστηκε ομόφωνα το νέο μοντέλο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League 2019-20 με τη διεξαγωγή Play Off  (θέσεις 1-6) και Play Out (θέσεις 7-14).

4/Το Πρωτάθλημα της Super League αγωνιστικής περιόδου 2019-20 θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου 2019.

5/Αποφασίστηκε ομόφωνα εισήγηση προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αναφορικά με τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας.

6/Αποφασίστηκε ομόφωνα η δημιουργία διαδραστικού ηλεκτρονικού παιχνιδιού Fantasy League από την έναρξη της σεζόν 2019-20».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News