Χάιμε Βέρα: Έχω πρόβλημα με την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος

Ποδόσφαιρο
Χάιμε Βέρα: Έχω πρόβλημα με την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλέον δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του στον ΟΦΗ...

Πρόβλημα με την παρουσία του στον πάγκο του ΟΦΗ έχει ο Χάιμε Βέρα και συγκεκριμένα λόγω των δεδομένων του για την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χιλιανός τεχνικός στην ιστοσελίδα «latercera.com»:

«Έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα αλλά έχω πρόβλημα με την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος μου. Η ΟΥΕΦΑ μου ζητάει πολλά στοιχεία για να… αποδείξω ότι είμαι προπονητής.

Για να είμαι σε θέση να προπονήσω μια ομάδα θα πρέπει να έχω προϋπηρεσία πέντε χρόνων σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Τα πλαίσια με τους ξένους προπονητές, εκτός Ευρώπης, είναι πολύ αυστηρά.

Πρέπει να συγκεντρώσω πληροφορίες γύρω από αυτήν την υπόθεση και πιθανότατα θα πάω στην Ελβετία για μια συνέντευξη γιατί πρέπει να αποδείξω ότι είμαι προπονητής Α’ κατηγορίας με την ανάλογη προϋπηρεσία αλλά και με την θητεία μου στην Εθνική ομάδα.

Είναι ακόμα ένα πρόβλημα με το οποίο πρέπει να… παλέψω.

Δεν νιώθω ότι θέλω να γυρίσω πίσω, στην Χιλή. Θέλω να μείνω εδώ και εύχομαι να γίνει αυτό για πολύ καιρό. Το club προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν και την προετοιμασία με πολλά ταξίδια και αρκετά παιχνίδια προετοιμασίας.

Έχουμε κίνητρο και είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε χαρούμενοι για την δουλειά που κάνουμε όπως και το γεγονός ότι ευχαριστιόμαστε που ζούμε σε μια πολύ όμορφη χώρα με μεγάλη ιστορία.

Αυτό συμβαίνει όταν νιώθεις ωραία εκεί που βρίσκεσαι. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες ανάπτυξης. Είχα όνειρο να βγω εκτός Χιλής και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος. Δουλέψαμε μαζί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και αυτό ήταν κάτι απολύτως θετικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News